Minecraft'ta akıl almaz çözümü olmayan hata

tavacı132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
peki şimdi deniyorum olursa söylerim[DOUBLEPOST=1397231944,1397231255][/DOUBLEPOST]KArdeş olmadı yaa başka çözümü olan varmı yeniden kuruyorum olmuyo

tavacı132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Şimdide bunu diyor yine aynı hata ama bu sefer cpu lu bir şey buda fotoğrafı
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İntel(R) Pentium(R) Dual CPU E2200 2.20GHz 32 bit ram: 2 gb
Ekran kartı:Nvıdıa Geforce 210

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
uyumluluk ayarlarıyla oyna.herbirini dene.
veya bu (alınıtıdır):
Bu sorunu çözmek için:
  1. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni (win+r tuşları ile "çalıştır" uygulamasını açıp regedit yazın) başlatın.

NOT: Windows XP'de Regedit.exe ve Regedt32.exe birleştirilerek Windows 2000'de bulunan iki kayıt defteri düzenleyicisinin özelliklerini barındıran tek bir program haline getirilmiştir.
  2. Şu değeri bulup seçin:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\VirtualDeviceDrivers\VDD
  3. Düzen menüsünde, Sil'i tıklatın.
  4. Düzen menüsünde Yeni'nin üzerine gelin ve Çok Dizeli Değer'i tıklatın.
  5. Değer Adı kutusuna VDD yazıp ENTER tuşuna basın.
  6. Kayıt Defteri Düzenleyicisi'nden çıkın.

tavacı132

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
arkadaşın launcherini attım ama olmadı[DOUBLEPOST=1397233147,1397233106][/DOUBLEPOST]team extreme launcher

M

MUHDE

Ziyaretçi
Bende anlatayım olayı ehem ehem..

Modemin büyük ihtimal ile turkcell süperonline de orjinal verilen modem cünki benimde başıma geldi hatanın nedeni Amazon adlı siteye girmeye çalısıyor minecraft güncellenirken bizim akıllı modemde bunu airties/login e atıyor javada http kodlaması çalışmadıgı içinde sende siyah bir görüntü geliyor.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bende anlatayım olayı ehem ehem..

Modemin büyük ihtimal ile turkcell süperonline de orjinal verilen modem cünki benimde başıma geldi hatanın nedeni Amazon adlı siteye girmeye çalısıyor minecraft güncellenirken bizim akıllı modemde bunu airties/login e atıyor javada http kodlaması çalışmadıgı içinde sende siyah bir görüntü geliyor.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Vede çok fazla download yediği için ms-dos u açabilir bunun için modemin ddos ayarlarını kontrol et.