Minecraft'ta Amacınız Ne Olmalı ? Neyi Nasıl Yapmalısınız ?

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Evet Yeni Bir Dünya Yeni Bir Yaşam Ama Ne Yapacağınızı Bilmiyor musunuz ?
İşte Tam da Size Göre Bir Rehber !

Crafting ---->
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

1. Ağaç Kesin
2. Bir Çalışma Masası Ve Bir Tahta Balta Yapın
3. Daha Çok Odun !
4. Bir Ev Yapın (Bir Dağın İçini Oyarak Çok Az Malzeme Harcayarak Yapabilirsiniz)
5. Bir Tahta Kazma Yapın
6. Tahta Kazma İle Taş Çıkarın ve Taş Aletler ile Fırın Yapın
7. Odun Kömürü İle Meşale Yapın (Odun Kömürü İçin Fırında Odun Pişirin ve Yakacak İçin Tahta Olan Her Şeyi Kullanabilirsinizi.)
8. Evinizi Aydınlatın, Odun Toplayın Bir Sandık Yapıp İhtiyacınız Olan İtemleri Biriktirin Yemek Toplayın (Pişirmeden Yeme)
9. Bir Tarla Yapın (Buğdayı Uzun Çimlerden, Kabağı Dağlardan, Patates Havucu Köylerden, Karpuzu Zindandan Bulabilirsiniz)
10. Hayvanları Çitler İle Kapattığınız Bir Bölgeye Çekin Ve Çiftleştirerek İtem Ve Sınırsız Yemek Bulabileceğiniz Bir Sürü Yapın
11. Evet Yemek, İtem Tamam Şimdi Madene İnme Zamanı Bir Kılıç ve Birkaç Taş Kazma Alın, Bir Maden Bulun Ya Da Evinizin Altından Kazın.
12. Madene İnin Doğal Mağaralda Maden Daha Çoktur Ama Zombi vb. de Çoktur
13. Bir Demir Set, Bir Demir Kılıç, Demir Aletler Ve Yedek İçin Demir Toplayın.
14. Şimdi Kendinizi Koruyabilirsinizi Sıra Daha Tehlikeli Madenlere 14. Katmana Geldi Burda Elmas Bulmanız Gerek.
15. Elmas Bulup Elmas Kazma Yapın Ve Lava Su Döküp Obsidiyen Yapın.
16. Bir Nether Portalı Yapın
17. Netherda Kale Bulun Ve Simya İçin Gerekli İtemleri Kasın 3 Tane De Wither Skeletondan Düşen Kafaları Toplayın Daha Sonra Gerekecek.
18. İksirler Yapın (İnternetten Bulabilirsinizi)
19. Büyü Masası Ve Ful Elmas Set Yapın
20. Level Kasın Ve Zırhınıza Koruma 4, Kılıcınıza Darbe 5, Yayınıza Güç 5 Gibi İyi Büyüler Basın
21. Şimdi Zindanları Bulun Bunun İçin 12 Enderman Kesin Ve Ender Gözü Yapın
22. Ender Gözlerini Havaya Atın, En Sonunda Yukarı Çıkmicak Ve Aşağı İnecek
23. İşte Orayı Zindana İnene Kadar Kazın
24. Çerçevelere Ender Gözü Koyup Portalı Açın Ve Ende Gidin
25. Ejderhayı Kesin Ve Düşen Yumurtayi Pistonla İtin Sonra Altında Açılan Portala Atlayın Ve Evinize Gidin
26. İşte Oyun Bitti Ama Sizin İçin Değil !
27. Bir Wither Yapın
28. Kesip Fener Yapın
29. En Alt Katmanda Bulabileceğiniz Redstone İle Büyütmek İçin Birçok Zamanınız Olacak Evinizi Teknoloji İle Donatın.
30. Güzel Büyüler Basın Zombi Kesin Ve Günbatımını İzleyin

Bu Rehber Oyunu Açıp da Ben Ne Yapacam Ki Diyenler İçin Kaa697 Tarafından Hazırlanmıştır

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
Doğru sıra degil bana göre. Yapabiliyorsa direk madene atlaması en iyisi. Direk çıktıgında her şey hazır olur.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Doğru sıra degil bana göre. Yapabiliyorsa direk madene atlaması en iyisi. Direk çıktıgında her şey hazır olur.

işi sağlama almak için her zaman planlı olmalısın yemek işini halletmeden madene atılmak zor ama adım adım halletmek her zaman daha iyi zaten madene atılana kadar bu adımları yapmak 5 minecraft günü sürer en fazla ben tarla yaparken havuç şart falan demedim zaten iki inekten bile sınırsız yemek olur

Batu.

Fus-Ro-Dah!
En iyi cevaplar
0
işi sağlama almak için her zaman planlı olmalısın yemek işini halletmeden madene atılmak zor ama adım adım halletmek her zaman daha iyi zaten madene atılana kadar bu adımları yapmak 5 minecraft günü sürer en fazla ben tarla yaparken havuç şart falan demedim zaten iki inekten bile sınırsız yemek olur

Profesyonel Minecraft oyuncusunun 5 minecraft günü madensiz bekleyecegini hiç sanmam. Madende Rotten Fleshler idare edebilir. Çok sıkıntı çıkarır diyorsan 5-6 inek kesip inebilirsin madene.

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Profesyonel Minecraft oyuncusunun 5 minecraft günü madensiz bekleyecegini hiç sanmam. Madende Rotten Fleshler idare edebilir. Çok sıkıntı çıkarır diyorsan 5-6 inek kesip inebilirsin madene.

PROFESYONEL diyorsun adam aç kalınca panik yapıp eve kaçabiliyor[DOUBLEPOST=1376937131,1376937092][/DOUBLEPOST]
Çok Güzel Olmuş Karderşim Ellerine Sağlık.

sağol

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Adam nether da kale aramaya gidince en az 2 stack yemek almalı bulmak kolay iş değil bu çiftliği ve sürüyü zaten yapcak ha ilk gün ha 10. gün ilk gün yapınca en azından kolaylık olur

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Profesyonel yapmaz merak etme :)

Kardeş Dikkat Ettiysen Şunu Yazdım

Bu Rehber Oyunu Açıp da Ben Ne Yapacam Ki Diyenler İçin Kaan697 Tarafından Hazırlanmıştır​
PROFESYONEL DEĞİL YENİ OYUNCU :)
[DOUBLEPOST=1376937453,1376937415][/DOUBLEPOST]
konu kasma için açılmış :inek:

sen fesatsan ben ne yapiyim o zaman rehberler ve kılavuzlar forumu konu kasmak için açılmış ??

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum.Ben ilk önce ağaç keser sonra tahta eşyalar yapıp daha fazla ağaç toplar ve ardından taş aletler yapıp yemek bulup
Köy aramaya çıkarım eğer yakında çöl veya ova varsa yoksa madene inerim.Çıktıktan sonra ev yaparım ve gidip hayvan keserim.Koyun bulup yatak yapar uyurum felan.Sonra tekrar eşya toplayıp madene iner elmas bulana kadar dönmem.Sonra ilk elmas kazma yaparım.Sonra elmas yetmezse tekrar madene.Elmas aletler tamam olunca demir set yapar nethera gider önüme geçen zombi domuzları ve blazeleri keser ghastlara dalarım.Bu böyle devam eder.Sonra bir süre enderman öldürmeye çalışırım.Ardından THE END-Der dragonu keser,yumurtayı alır kaçarım(Hiç denemedim!)Sonra hileler modlar felan ve dünya kadar tnt.Sonuç:sıkılıncaya kadar herşeyi patlatma :D:D:D(üşenmeyin okuyun.)

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Katılıyorum.Ben ilk önce ağaç keser sonra tahta eşyalar yapıp daha fazla ağaç toplar ve ardından taş aletler yapıp yemek bulup
Köy aramaya çıkarım eğer yakında çöl veya ova varsa yoksa madene inerim.Çıktıktan sonra ev yaparım ve gidip hayvan keserim.Koyun bulup yatak yapar uyurum felan.Sonra tekrar eşya toplayıp madene iner elmas bulana kadar dönmem.Sonra ilk elmas kazma yaparım.Sonra elmas yetmezse tekrar madene.Elmas aletler tamam olunca demir set yapar nethera gider önüme geçen zombi domuzları ve blazeleri keser ghastlara dalarım.Bu böyle devam eder.Sonra bir süre enderman öldürmeye çalışırım.Ardından THE END-Der dragonu keser,yumurtayı alır kaçarım(Hiç denemedim!)Sonra hileler modlar felan ve dünya kadar tnt.Sonuç:sıkılıncaya kadar herşeyi patlatma :sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak:(üşenmeyin okuyun.)

ben tadını çıkararak oynamayı kastettim :D sen çok hızlsıın her yeni oyuncu blaze ile başedemez[DOUBLEPOST=1376937895,1376937775][/DOUBLEPOST]Ya Niye Siz Bu Konuyu Kötülüyorsunuz Her Şey Yapılması Gereken NORMAL sırada ne çok yavaş ne çok hızlı daha sonra açlıktan itemleri cheste koyarak ******* etmeyin diye yazdım bunu[DOUBLEPOST=1376938007][/DOUBLEPOST]Bana Konu Kasıyo Falan Demeyin Foruma Sırf İnsanları B*klamak İçin Üye Olmuşşunuz Siz !!!