Mınecraftta Az Da Olsa Korktuğunuz Anlar

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bende fobi oldu artık singleplayer oynayamıyorum gece oldumu anca yatağa uçup yatıyorum yada eve kendimi kitliyorum :D çok pis korkuyorum geceleri ve mağaralara girmeye :D ama multiplayerda mağaraya en önde ben dalıyorum karşıma mob ordusu çıksa yarıp geçiyorum :D o girdiğim multiplayer svde bir kişi bile olmasın korkmuyorum ama single player atarken korkudan altıma ediyorum.Nasıl bir psikolojiyse benimkide :lol:

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende fobi oldu artık singleplayer oynayamıyorum gece oldumu anca yatağa uçup yatıyorum yada eve kendimi kitliyorum :D çok pis korkuyorum geceleri ve mağaralara girmeye :D ama multiplayerda mağaraya en önde ben dalıyorum karşıma mob ordusu çıksa yarıp geçiyorum :D o girdiğim multiplayer svde bir kişi bile olmasın korkmuyorum ama single player atarken korkudan altıma ediyorum.Nasıl bir psikolojiyse benimkide :lol:
Dostum bu daylight , amnesia veya outlast değil sadece küpten bir sandbox oyunu :D

EDİT:
[DOUBLEPOST=1398789771,1398789642][/DOUBLEPOST]Hala şu herobrine zırvalarına inananlar var mı ? Hayır hayır , minecraftı 5 yaşında net cafeye giden çocuklara göstermemeliydim :(

-PİŞMANIM

• Beğen
Reactions: DIO

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Köylülerin evine girdim vr birden köylüler eve doldu aniden korkudan sabaha kadar evin köşesinde çömeldim :lol:

• Beğen
Reactions: DIO

Lovebeer24

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:creeper:evime girdigimde önümde creeper gömek[DOUBLEPOST=1399060362,1399059999][/DOUBLEPOST]
Deniyor ki bazı hacker`lar çok nadiren görülebilecek bir mob ekliyor.bu mob da herobrine. Bu yüzden kaldırıldı deniyor. En azından öyle söyleniyor... ._.
Ne hackeri saçmalama notchun işi alphadan beri oynuyorum alphda değişik birçok mob vardı mobların hareketlerını test etmek için herobrine tabiriyle birtane daha mob vardı onuda korkunç cismi şekli skini yüzünden bazı uyanıklar o saldırgan diye bir dedikodu koydular bazılarıda inanip herkeze anlattı sonra modu felan çıktı olay bukadar notchda bunu dalga haline getirdi

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
:creeper:evime girdigimde önümde creeper gömek[DOUBLEPOST=1399060362,1399059999][/DOUBLEPOST]
Ne hackeri saçmalama notchun işi alphadan beri oynuyorum alphda değişik birçok mob vardı mobların hareketlerını test etmek için herobrine tabiriyle birtane daha mob vardı onuda korkunç cismi şekli skini yüzünden bazı uyanıklar o saldırgan diye bir dedikodu koydular bazılarıda inanip herkeze anlattı sonra modu felan çıktı olay bukadar notchda bunu dalga haline getirdi
Cevabın ne olduğunu bilen yok :D ._.

KaBooM591

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tam olarak sürüm söyler misin belki video çekerim

Güvercin cihazımdan uçurularak gönderildi