Minecraft'ta Bal, Petek ve Arı Kovanı Nasıl Alınır/Toplanır

bayoreo

the lord of oreos
Mesajlar
426
En iyi cevaplar
11
Beğeniler
787
Puanları
1,060
Ruh hali
150134



Minecraft'ta Bal, Petek ve Arı Kovanı Nasıl Alınır/Toplanır
Merhaba değerli Forum Gamer takipçileri ve ziyaretçileri. Bu konumda sizlere Minecraft'ta bal, petek ve arı kovanı toplamayı göstereceğim. Arkanıza yaslanın ve balınızı yiyin.

BAL
Öncelikte baldan başlayalım. Bal toplaması çok kolay. Bal ile dolu olan arı kovanı veya arı yuvasına boş şişe ile sağ tıkladığımızda bal toplayabiliriz. Aynı şekilde 4 bal dolu şişeyi 2 alta 2 üste koyarak bal bloğu yapabiliriz. Ama ne yazık ki bal bloğunu ısıramıyoruz. İlginç gerçek: bal şişesi oyundaki tek stacklenebilir ve tek içince açlık dolduran içecek.

PETEK
Gelelim bal peteğine. Dolu olan arı yuvası veya arı kovanına makas ile sağ tıklarsanız ya da altına kamp ateşi koyarsanız size 3 adet bal peteği verir. Ama bal peteğinin yanında bir kaç kızgın arı size saldırabilir. O yüzden kamp ateşiyle toplamak en iyi seçenektir. Bal petekleri ile arı yuvası yapabilirsiniz. Aynı şekilde bal petekleriyle bal peteği bloğu yapabilirsiniz. Açıkça söylemeliyim ki, bal peteği blokları gayet hoş gözüküyor ve dekor amaçlı kullanılabilir.

KOVAN
Son olarak arı kovanına gelelim. Arı kovanını balta ile kırabilirsiniz ama balta ile kırdığınızda elinize hiçbir şey geçmez. Arı kovanını toplamak için ipeksi dokunuş büyüsü olan bir baltaya ihtiyacınız var.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi oyunlar!
 



Üst