Minecraft'ta Bir İlk!

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şu an Sizin Bilmediğiniz Yada Yapmaya Çalışan Varsa Onlar İçin Tamamladığım Hiçbir Mod Veya Eklenti Gerektirmeyen Sistem!
Öncelikle Bu Sistemi Ben Önceden Yaptım Yada (Zaten Ben Bunu Bulduydumda Paylaşmıyordum) Gibi Kendini Beğenenler Okumayı Bıraksın.
Bu Sistem 2 kat daha hızlı üstüne üstlük kömürlerü otomatik olarak fullüyor ve otomatik pişirip sandığa yolluyor.

1.Aşama

2.Aşama

3.Aşama

4. ve Son Aşama

Gördüğünüz gibi yapması çok kolaydır.Kendiniz İsterseniz SP/MP de yada Modlu Oynarken Daha Hızlı Fırınlarla Yapabilirsiniz :) .

RedFail

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çeviri bıyığı olmadan: meap.

Çeviri bıyıklı: Yani çok güzel olmuş ama beğendim beğenmedim denemez çünkü karşımdaki beğendi. Burdaki yazan yazıyı okuyan vücüdunda hücre bulunduran beyni olan canlıların hepsi işsiz olarak ilan edilmeseydi severdim *nefes alır*, kısacası, sevdim.

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Konunun başlığı: "Minecraft'ta bir ilk!", konunun içeriği: "Otomatik pişirme sistemi" ey Allah 'ım.
Eğer şu videoyu izleyecek olursan bundan kat kat daha hızlı bir sistemi hazırlayabileceğini anlatıyor(1:07. dakikada.),aynı işlevi görüyor ve daha az huni istiyor;

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence çok hoş ama
yapımı göstermelisin sadece resimleri aşama aşama koyarsan amacını öğreniriz bazı kişiler yapamaz (ben mesela*)

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yardım ederim Kemal abey :D Bu arada aynen resim değilde video koysan mantıklı olurdu B|
Mikrofonuma 2 gün önce yanlışlıkla elim çarptı nasıl bi çarpmaysa havada iki takla attı yere düşüncede bozuldu ;([DOUBLEPOST=1423074328,1423074256][/DOUBLEPOST]
Konunun başlığı: "Minecraft'ta bir ilk!", konunun içeriği: "Otomatik pişirme sistemi" ey Allah 'ım.
Eğer şu videoyu izleyecek olursan bundan kat kat daha hızlı bir sistemi hazırlayabileceğini anlatıyor(1:07. dakikada.),aynı işlevi görüyor ve daha az huni istiyor;
Bu Sistem Otomatik Kömür Değiştiriyormu yada Fullüyormu

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim elektronik ile aram iyidir benimki kopsa geri bağlardım bişeyler yapardımda mikrofonum bildigin parçalara ayrıldı ;(

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Mikrofonuma 2 gün önce yanlışlıkla elim çarptı nasıl bi çarpmaysa havada iki takla attı yere düşüncede bozuldu ;([DOUBLEPOST=1423074328,1423074256][/DOUBLEPOST]
Bu Sistem Otomatik Kömür Değiştiriyormu yada Fullüyormu
Evet, değiştiriyor, dolduruyor(Fullüyor) ve sınırsız ocak kapasiteli. Ama seni kötülemek istediğimden değil, sadece daha da iyisini göstermek için, ve ayrıca bu Minecraft'ta ilk değil :'(

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Sistemi Bulalı kaç yıl oldu foruma tam foruma kayıt oldum sınavlar falan başladı mecburen ara verdim sonra vaktim falan olmadı.