Minecraft'ta En Heyecanlan'dığınız An?

ComPaT

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Başlıkta'ta Belirttiğim Gibi Minecraft'ta İlk Heyecanlandıgınız'anı Yazarsanız Sevinirim :))

Ben maden kazarken diamond buldugum zaman :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a yani başladığım zamanlarda, biraz da tesadüfen tahta kazma yapıp, esrarengiz gri blokları (Kısaca taşları :D ) kırmayı başardığımda.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
İstersen sana toplama bir mods klasörü hazırlayım, Minecraft'ı açınca bilgisayar bozulurken patlayınca sadece beni mi öldürecek yoksa tüm apartman gidecek mi diye heyecenlanırsın. :D
Bilgisayarımda 400 Modlu Minecraft oynuyorum 110 FPS'de inanmayabilirsin. (Tüm ağır modlar var)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-GLSL + SEUS ULTRA...
2-Ağır moda gerek yok. Az bir araştır, birkaç bin mod ile rahatça patlama yapabiliriz. :D
Bir de dynamic lights.(Büük ihtimal zaten vardır sende.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
1-GLSL + SEUS ULTRA...
2-Ağır moda gerek yok. Az bir araştır, birkaç bin mod ile rahatça patlama yapabiliriz. :D
Bir de dynamic lights.(Büük ihtimal zaten vardır sende.
O 2 modda var zaten texture x512 1000 Mod bilmiyorum ki deneriz en fazla Out of Memory der yani .D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana birkaç bin derken modları kastettim. Crash verdirmeyecek şekilde , MinecraftForum'dan başla her yerde ne varsa yükle. :D
Hatta yapabilirsen bilgisayara aşırı yüklenip bozulmasını sağlayan mod yap onu yükle. :D

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minecrafta ilk başladığımda birsürü heyecanlı şey olmuştu.Mesela hiç mob yoktu videolardaki gibi kendimi rahat hissediyordum birsürü beyaz yaratık beni takip etti sonra aşırı korkmuştum :)

Evimin altına doğru kazmıştım ordan ravine çıktım karşıya geçip kömür toplarken mineshaft çıktı tabi o zamanlar bilmiyordum mineshaft olduğunu mobların üssü falan zannettim kapatıp bloklarla kaçtım hemencecik :3[DOUBLEPOST=1392656292,1392656252][/DOUBLEPOST]
O 2 modda var zaten texture x512 1000 Mod bilmiyorum ki deneriz en fazla Out of Memory der yani .D
Bilgisayarını sonsuza dek ödünç verir misin :)

DjBora

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
1
Lapis sandığım madeni elmas olduğunu farketmem.
En kötüsü ise Elmas sandığım madeni Lapis olarak farketmem.

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hungergameste tahta kılıçla 5 adamı öldürüp kazandığım an hala unutmam o tahta kılıç ve deri zırhı :D

LoneAssassin

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir keresinde Survival Games oynarken nasıl becerdiysem 3 adamı öldürmüştüm, ama sonra envanterimi düzenlerken biri arkadan gelip beni öldürmüştü
O zaman neredeyse kalp krizi geçiriyordum