Minecraft'ta Hide and Seek! Önceden Ulaşım!

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
evet Gmod'daki hide and seek oyunu minecraftta! (hiçbir şekilde sponsor falan değilim sadece bir parodi oyunu)
bu versyonu önceden ulaşım olduğundan Bazı buglar olabilir.

Oyunun Özeti
Bu oyunda Gerçek hayattaki gibi saklanbaç oynanıyor sadece ebe , ebelemek yerine saklananlara vuruyor (Bu oyunda hiçbir entitiye zarar verilmemiştir)
Saklananlar başlangıçta 30 saniye saklanma süreleri oluyor bu sırada ebeler tamamen hareket edemez ve kör dururlar 30 saniye sonra ebeler saklananları avlamaya yani bulmaya çalışır. Bazı parkur kısımlarını geçmek için bloklara ihtiyacınız gerekicektir bunları "Magnet Stick" iniz ile çakılları kırın ve elinize çakıl yerine kum gelirse korkmayın çünkü böyle olması gerekiyor, bu kumu ya bir altın bloğunun üstüne ya da daha önceden koyulmuş bir kum bloğuna koyabilirsiniz. 2 takımında kısıtlı bir "koşma" süreleri vardır açlık barları inince koşamazlar ve tekrar çıkmasını beklerler saklananlar 2 saniyede bir ve ebelerin 1 saniyede bir yarım açlık barı dolar ayrıca oyunda kızıltaşla düşüş kapatılmıştır.Son saklanan kişi tuhaf neon parteküllerini gaz çıkartır çünkü :/ arghhh... çok korkmuşş evet çünkü çok korkmuştur. Her neyse şimdi arkadaşlarınızla bu acayip eğlenceli oyuna girin ve eğlenin! Ama bilgisayardan kalkıp bu oyunu gerçek hayatta oynayıp bir hayat kazanın,
veya burda bekleyin sizin seçiminiz!

Gelebilecek Sorular

Bu map için bir resource pack namı diğer kaynak paketi yapabilir miyim?

Şaka mı ediyosun daha ne bekliyosun hadi!

Bu map için round hazırlayabilir miyim?

Şaka mı ediyosun daha ne bekliyosun hadi!

Bu mapi kendim yapmış gibi arkadaşlarıma suna bilir miyim?

._. ... Tamam acıdım ama sadece benimle özelden mesajlaşıp izin istersen ve youtube videosu koymazsan.
(Dikkat ._. Grubuna reklam vermiyorum bunu sadece yüz ifadesi olarak kullanıyorum)

Bu mapin youtube'da lp gibi bir şeyini çekebilir miyim?

"ilk ve ikinci sorunun cevabı buraya"

Bu map için bir iki değişiklik yapabilir miyim?

Tabikide cici arkadaşım.

Senin gibi komik olabilir miyim?

Yapma utandırıyosun..... ama hayır >: |

Bu mp iğrnç ve snde gysın ananı ?!#*

Modertör: Banlandı!

*Spam Buraya*

Modertör: Banlandı!

Tebrikler!

Bu Soru Bile Değil

İsyanım var

neye?

keke... böyle kek mi olur?

*Hayattan Soğur*
Yazmam Gereken Şeyler!
Bu Mapi 1.8 sürümlerinde çalıştırın !
Bu mapi arkadaşlarınızla oynayın gerçekten tek başınıza nasıl saklanbaç oynıyacaksınız?
Bu mapi arkadaşlarınız yoksa *Forever Alone* veya Arkadaşlarınızla oynayamıyorsanız kızıltaşa bir göz atabilirsiniz Bedava!
Bu mapten Para kazanmayı denemeyin lütfen.(Youtube Dışında!)

Eğer ki bir Bug Yani oyunumun içinde bir hata bulursanız Lütfen Bu forumdan Bana özel mesaj atın Minecrafttaki adınızla ve bugıda atın çok yararlı olur gerçekten...
Beğendiyseniz Beğen' tuşuna basabilirsiniz yani zorlayan yok ve bu mapin sonraki sürümlerinden haberdar olmak için konuyu takip edebilirsiniz.
Bu mapte Eğlenmek şarttır eğlenmeyen başka bir oyun oynayabilir
Sakın Avokadolara papağan beslemeyin...bekle ne?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

furkan3000

Obsidyen Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
62
Minecraft hidenseek diyince bloklu olanlar çıkıyor karsima bi yanlışın olmasın

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Hani saklanbaç var ya şu gerçek hayatta oynadığımız s.s