-MİNECRAFT'TA İLK EVİM-

OmerCraft23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, bugün size minecraft'ta ilk yaptığım ilk evi göstereceğim.Aslında ben minecraft'ı 2 yıldır oynuyorum ama forumda yayınladığım ilk ev.Her türlü eleştiriye açığım.İşte resimler...

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hepinize teşekkürler...
Umarım beğenirsiniz...

Son düzenleme:

EscapedSquid

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Açık konuşmak gerekirse, blok seçimleri çok yanlış ve ev biçimi hiç hoş değil. Dikdörtgen evler yapmak yerine Medieval veya Modern tarzda yapıları inceleyerek iki tarzdan herhangi biri üzerinde yoğunlaşman daha iyi olabilir.

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
OmerCraft123 Biraz Ağır Bir Yorum Olucak Fakat Senin Gelişmen İçin Yazıyorum Yapın Berbat Evlere Genelde Odun Ve Kırık Taş Güzel Oluyor İnternetten Minecraft House Vs vs Gibi Aramalar Yazarak Dış Cevreye Güzel Şeyler Bularak Kendini Geliştirebilirsin

DarqKnife

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Blok seçimlerin olmamış, iç dekorasyonda halı desenleri çok uyumsuz. Natural bir build yapmaya çalışdıysan yosunlu taşlarla olmaz. Zaten güzel bir ev yapmak istiyorsan tahta kütük vb kullan. Daha natural durur. Kendini geliştirmelisin. Youtube'den mimari çalışmalarını izlemeni tavsiye ederim.

ßYNON€

Marangoz
En iyi cevaplar
0
daha çok uğraşırsan iyi bişeyler çıkarırsın :) blokları iyi seç ve şekilleri iyi ver canlandır :)

vErdemSoykal

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş fakat biraz daha açık renkler seçebilirsin dışarısı için nebilim ben beğendim ama eleştiri alır gibi duruyor başkalarından nedenini anlıyamadım

OmerCraft23

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hepinize çok teşekkürler. Eleştirilerilerinizi dinleyerek bir ev yapmaya başladım ve birkaç güne yayınlayacağım.

asi_turk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İç dizaynın iyi olmuş ama dışarısına birkaç ağaç koyarsan çok daha güzel olur.