Minecraft'ta İlk Günlerim

DEVAM

• EVET

Kullanılan: 5 83.3%
  • HAYIR

Kullanılan: 1 16.7%

• Kullanılan toplam oy
    6

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Steve.Ben yalnız başıma minecraft adlı bir gezegende yaşıyorum yalnız dediğime bakmayın canavarlar kol geziyor :D size ilk günlerimi anlatacağım.

İlk Günüm:
Kendimi donmuş hissediyorum resmen yeni doğmuşum gibi ama kocamanım.Burası çok garip bir ülke veya dünya bilemiyorum ama her yerde minecraft yazıyor.Neyse ilk günüm odun toplamakla geçti ve en sonunda küçük bir kulube yaptım. taş topladım madenden ve ocak yaptım ama kömür bulamamıştım :( odunla yaktım o zayıf ışıkla evime bakıyordum en sonunda bir ses duydum bu zomiydi ama bilmiyordum :Dtahtadan bir kılıç yapmıştım onla o zombiyi öldürdüm ama çok canavar vardı evimde saklanmıştım ama bir canavar gelip evi patlattı .GÜMMMM.SABAH olmuştu canavarlar ölüyordu ölmeyenleride ben öldürüyordum ilk günüm böyle geçti işte. DEVAMI GELSİN Mİ ??

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Pekala.
2.günüm:
Burası soğumaya başlıyor farklı yerler var burası karlı üşüyorum kömür buldum ve artık kılıcım taş :D canavarlardan korkmuyorum biri hariç enderman !!! Burada insan yok yün buldum en sonunda küçük birde yatağım var sıcak bir ocağım var ama bana bir köpek lazım demire bulmaya gidiyorum hoşçakalın.[DOUBLEPOST=1372851033,1372837178][/DOUBLEPOST]devamm ???

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam.
Bugün 3. günüm artık 46 tane demirim var her şeyin nasıl yapıldığını biliyorum nasıl biliyorsam :D kıyafetlerim demir tüm silahlarım aletlerimde demir artık bu gezegenin sahibi benim istediğim her şey var ama köpek yok yarın bir araştırmaya çıkacağım maden yordu beni[DOUBLEPOST=1372856163,1372856070][/DOUBLEPOST]devamm ?? ankete cevap lütfen.

normender2012

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
evet çok uzun zamandır yazamıyorum.Bana inanamazsınız ama dün bir at sürüsü ve bir köy buldum köyün en güzel evini aldiım ama anlaşmalı ben onları canavarlardan uzak tutuyordum onlarda bana yiyecek ve ev veriyorlar :D Atlardan 2 tane aldım 1 de yük için eşek buldum evim sıcacık halım bile var başka ne isterim elmas bulmaya gidiyorum hoşçakalın