normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar ben Steve.Ben yalnız başıma minecraft adlı bir gezegende yaşıyorum yalnız dediğime bakmayın canavarlar kol geziyor
size ilk günlerimi anlatacağım.
İlk Günüm:
Kendimi donmuş hissediyorum resmen yeni doğmuşum gibi ama kocamanım.Burası çok garip bir ülke veya dünya bilemiyorum ama her yerde minecraft yazıyor.Neyse ilk günüm odun toplamakla geçti ve en sonunda küçük bir kulube yaptım. taş topladım madenden ve ocak yaptım ama kömür bulamamıştım
odunla yaktım o zayıf ışıkla evime bakıyordum en sonunda bir ses duydum bu zomiydi ama bilmiyordum
tahtadan bir kılıç yapmıştım onla o zombiyi öldürdüm ama çok canavar vardı evimde saklanmıştım ama bir canavar gelip evi patlattı .GÜMMMM.SABAH olmuştu canavarlar ölüyordu ölmeyenleride ben öldürüyordum ilk günüm böyle geçti işte. DEVAMI GELSİN Mİ ??
İlk Günüm:
Kendimi donmuş hissediyorum resmen yeni doğmuşum gibi ama kocamanım.Burası çok garip bir ülke veya dünya bilemiyorum ama her yerde minecraft yazıyor.Neyse ilk günüm odun toplamakla geçti ve en sonunda küçük bir kulube yaptım. taş topladım madenden ve ocak yaptım ama kömür bulamamıştım