Minecraft'ta kötü anlarınız

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bir mapi gezerken ambiyans sesleri çıkması, bug olup havada yarım bloklar görmem çok korkmuştum ve oyunu kapadım hemen :(

Liliven

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
too many items vardı, portalı gördüm baktım nethera gittim bakınıyodum öyle etrafta sonra tekrar portal koyup dünyama döndüm şansıma dünyama güzel şeyler yapmıştım geri geldiğimde ise haritanın hiç olmadık bi :mad: yerinde spawn olmuştum :(

abenzu(yeni)

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşıma şaka olarak onu ittirdim sonra kızarak beni lava düşürdü

SONUÇ:

ARTIK PVPYİZ!
XD

fire98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bakın şimdi ben legend of notch modunu oynuyodum lwli felan sınıf şeçiyon oynuyon gücün gelşiyo skiller felan işde öyle öyle 1 saat kasdım 15 lw oldu daha çıkdım girdim internet server closed hatası sonra çılgına döndüm :mad: birde tale of kingdom oynarken ben kendi kalemi felan kurdum baya ilerlemişdim girdim en başdan başladı :mad: :mad:

fire98

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir serverde okadar item yapıyordum 4-5 saat boyunca madende kaldım son giderken bir adam adam demek doru deyil kopegin biri arkadan oldurdu adam bana abi cekiyordu item verdiye hep veriyordum madendeyken okadar itemim var çantamda geldi arkadan gebertti aldı ustune ezk enayi serefsiz diye lakap takarak deli etti itemi bosverin arkadan oldurmesiyle ezk gibi lakaplar takıp suclu oldugu halde gm ye yalan atıp bana ban attırdı bu anda okadar kızdımki onume gelen herseye tekme attım Allah kimseyi o duruma dusurmesin.
vay be ben olsam sinirden bilgisayarın kasasını camdan aşağı atardım bir kezinde türküncraft diye bir sw de durup dururken ban yedim sinirden monitöre bir tane vurdum camı kırıldı:roflmao:

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
daha mincrafta yeni başlamıştım f8 i bilmiyordum ve dungeonda f8e bastım ve zombiler ziyafet çekti...

LarcousSourceTR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nethere gittim survivalda her şey dia ve enchli nethere gittim ve kayboldum :o 1 agac evim 2 sıgınagım 1 evim gitti sinirlendim :D öyle bir sinirlendimki hemde..

koalaxd

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
etrafda creeper yokken bile etrafın patlaması o mapte birdaha hiç oynamayacağım herobrineden korkuyorum o minecraftın içine saklanmış bir mob

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
etrafda creeper yokken bile etrafın patlaması o mapte birdaha hiç oynamayacağım herobrineden korkuyorum o minecraftın içine saklanmış bir mob

Amma Ucmuşsun Ya HeroBrine Olsa Nolacak Yahu Oyun Bu Ki HeroBrine Cok Eskide Kaldı 1.4.7 e Geçtik Kafanız Halen Betada