Minecraft'ta Lag Var

Ahmet_Kenway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyunumda lag var moblar takıla taklıa ilerliyor, ve bloklar kırdığımda geri geliyor. Singleplayer'detim, multi de değil. FPS'mde hiç düşük yok fakat lag var. Nasıl düzeltirim?

Ataberk1880

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sunucu'da lagın bir kaç sebebi vardır:
İnternet hızı,
Verilen RAM miktarı,
Ve sunucunun yükü.
İnternet hııznız düşükse sunucu yavaşlalr. RAM azsa sunucu yavaşlar. Oyunda bir kaç kişi varsa veya fazla plugin varsa sunucu yavaşlar.

Ahmet_Kenway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yukarıda yazdığımı tam okumadın herhalde, singleplayer dayım. Server'de değilim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Vay canına nasıl bir şey o... Singleplayer'da lag..? Benim başıma hiç öyle bir şey gelmedi fakat sorunun çözümü nedir dersen Java'nı falan güncellemeyi dene ve oyunu silip tekrar yükle. Olmadı format :>

Ahmet_Kenway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Java'm güncel, fakat Render'ı düşürünce geçiyor. Fakat sadece lag oluyor, FPS düşmesi de lazım fakat sadece lag oluyor render, tekrar yükseltince. Şimdi Optifine yüklemeyi deneyeceğim.

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Renderi düşürünce FPS düşmez tam tersine yükselir. Çünkü ne kadar chunk (16x16'lık alan) o kadar kasma. Optifine yükle aynen ve bütün ayarları minimuma getir eğer bi' değişiklik olursa muhtemelen sisteminde bi' sorun vardır.

Ahmet_Kenway

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yok aslında biliyorum renderi yukseltince fps düşçeğini yukarıda yazdım da biraz devrik bir cümle yazdım. :D

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Işlemci kötü olabilir sonuçta minecraft artık singleplayerde bile server gibi davranıyor

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Hachiro-sama

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
aslında sorun yeni snapshot yada cracked sürümünü kullanıyorsanız kod yapımında bir hata/bug oluşmuş olabilir,launcherinizi değiştirin sürümünü değiştirip tekrar deneyiniz.