RepublicanSensei
ˢᵖᶤᵍᵒᵗ ᵈᵉᵛᵉˡᵒᵖᵉʳ
- En iyi cevaplar
- 0
Evet arkadaşlar minecraftta şöyle sunucular, şöyle oyunlar olsa güzel olur diyeceğiniz fikirler varmı?
Yaw şöyle adam akıllı bi kitlesi olan bi faction olsa yeter
"Kendiniz oyun üretin!"
Ne Demek sence?
Saçma ve berbat fikirSory pek iyi okumamışım
O zaman cevabım köylü yakalama yada onun gibi bi şey
olay şu herkesin kendi köşesi var belirli aralıklarla köylüler düşüyor ve sen kendi noktana sokmaya çalışıyon
Hoş olabilir Lolu yapmayı düşünüyorumArtık MOBA(Dota,LoL) Türü Bir Minigame olsa güzel Olur.
buuildlddiklerine yardım edeyimabiğ ben bi fikir aklıma geldi şimdi warplar olcak hammade - lapis - market
ormanda pvp yapılcak...vaov süper bikir bidde plaginini yazcam fektion diye uff
Çok yaratıcı...abiğ ben bi fikir aklıma geldi şimdi warplar olcak hammade - lapis - market
ormanda pvp yapılcak...vaov süper bikir bidde plaginini yazcam fektion diye uff
Böyle mükemmel fikirleri buraya yaymayalımda sonra açılmasın türkiye gelişir çok fena olur aman allahımÇok yaratıcı...
Birde paralı adminlik satarsak...
Bencede.İnternetten bulunma hazır eklenti paketlerini alalım ve kendimizmiş gibi gösterelim.Daha sonra (ç)alıntı haritaları kendimizin gösterelim.'Alım var mı ?' diyene ban atalım.Ben unutmadan şunları yapayım hemen (<_>)Böyle mükemmel fikirleri buraya yaymayalımda sonra açılmasın türkiye gelişir çok fena olur aman allahım![]()
Düşünemedim bile :'(Böyle mükemmel fikirleri buraya yaymayalımda sonra açılmasın türkiye gelişir çok fena olur aman allahım![]()