Minecraftta Pyro itemleri +Resource Pack

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bu gün üzerinde baya bir kafa patlattığım pyro itemleri var ama ilk önce Pyro nedir bilmeyenler için açıklama
Not:1 kalp=10 Sağlık

Pyro:
Pyro Team Fortress adındaki FPS oyunundaki Alev uzamanı sınıfıdır.Toplamda 175 canı vardır (Benimkinde 180 çünkü health boost efekti) koşma hızı %100'dür (normal koşuş hızı).
Başka bir pyronun sonradan hasar veren alevine karşı dayanıklıdır.

Alev Silahı:
Alev silahları rakibin canını hızla düşürübeilir ve menzilinden kaçsalar bile sonradan hasar ile ölebilirler (Gaz sıkışması özelliğini eklemedim)

Alev silahının bir oku rakibe değidiğinde 5 sağlık götürür,vurduğunda yakar. Sonradan hasarı 20 sağlık götürür (can yenilenmesi varsayılmamaktadır) toplamda 25 can götürür. 200 mermi kapasitesi vardır,
şarjör boyutu yoktur.
Yere bir olta,bir kova,bir düğme ve 4 tane demir atılarak üretilebilir

İşaret Fişeği:
İşaret fişeği tutturması zor (Birazcık benim hatam) bir silahtır çok fazla hasar vermez ve genlelde acil durumlar için kullanılır

Bir fişek 25 hasar çıkartır,vurduğunda yakar.Sonradan hasarı 20 sağlık götürür (can yenilenmesi varsayılmamaktadır) toplamda 45 hasar verir.16 mermi kapasitesi vardır,şarjör boyutu 1'dir.
Yere bir yay,bir kırmızı boya,bir düğme ve 3 tane demir atılarak üretilebilir.

Yangın Baltası:
Pyro'nun yakın silahıdır 40 hasar verir.
Yere bir çubuk,bir kırmızı boya,bir ip ve birde demir atılarak üretilebilir.

DoğalGaz:
Doğal Gaz Alev silahının cephanesidir.
Yere bir çubuk,bir kase,bir kömür ve birde ışıktaşı tozu atılarak üretilebilir. (Doğal gaz ismini bilerek verdim çünkü resource packte doğal gaz gibi çizdim tembellikten...)

Fişek:
Fişek işaret fişeği silahı'nın cephanesidir.
Yere bir çakıl,bir mürekkep kesesi,bir Havai Fİşek Yıldızı ve 2 tane demir atılarak üretilebilir.

Gaz Maskesi:

Bu maske takıldığında Ateşe dayanıklılık ve health boost 4 gelir

Cephanelik:
Cephanelik yerde admin tarafında koyulan ammo ismindeki çalışma masasıdır.
Bu çalışma masasını aldığınız anda kaybolur ve bütün cephaneliğiniz yenilenir

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

[DOUBLEPOST=1437402225,1437388928][/DOUBLEPOST]Edit:Yazmayı unutmuşum Resource packsiz kullanırsanız kafanıza kafanıza çiçekler ışınlanabilir en iyisi resource packle oynayın ve başka bir resourcepackiniz varsa ikisini bir kullanabilirsiniz sadece benimkinin yukarıda olmasına dikkat edin[DOUBLEPOST=1437811150][/DOUBLEPOST]Edit2:Resource pack kullanmayı bilmeyenler için
ilk önce benim resource packimin simgesine sonra kendi resource packinizin simgesine tıklayın
Bu, benim texture'lere öncelik sağlar

Son düzenleme: