Yardım minecraftta tabda yetkilerin görünmemesi

HyperFear

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
örneğin /manuadd isim vip yazıp vip verdiğimde chatte renkli gözüküyor fakat tab'a basınca gözükmüyor neden olabilir ?
nametageedit'ten ayarladım

VIP:
Permission: VIP
Prefix: '&e&l[VIP] &f'
Suffix: '&f'
SortPriority: 2

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @HyperFear,
SortPriority olarak diğerleri ile çakışıyor olabilir çok emin değilim diğerlerini paylaşmadığınız için fakat artık bunu çok tercih eden yok efendim. Artık genel olarak TAB plugini tercih ediliyor efendim sizede onu tavsiye ederim.

TAB plugini indirmek için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
Merhabalar Öncelikle /pl yazıp kırmızı mı diye bakarmısınız eğer yeşilse 2.adımı uygulayın
2. /nte player <Oyuncunun Adı> prefix <Prefix denermisiniz ?

Son düzenleme:

HyperFear

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba @HyperFear,
SortPriority olarak diğerleri ile çakışıyor olabilir çok emin değilim diğerlerini paylaşmadığınız için fakat artık bunu çok tercih eden yok efendim. Artık genel olarak TAB plugini tercih ediliyor efendim sizede onu tavsiye ederim.

TAB plugini indirmek için =>
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkür Ederim indirdim fakat o pluginden bir şey anlamadım

HyperFear

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhabalar Öncelikle /pl yazıp kırmızı mı diye bakarmısınız eğer yeşilse 2.adımı uygulayın
2. /nte player <Oyuncunun Adı> prefix <Prefix denermisiniz ?
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederm fakat yapamadım /pl yazınca hepsi yeşil bitek combatlog kırmızı gözüküyo
komutu yazınca da olmuyo

ArcheNetwork

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
1
:bıyık:
Çözümü direkt söylüyorum, bir zamanlar bende çok uğraşmıştım nametagedit ile. Bir türlü çalıştıramamıştım. Evet nte reload atınca gözüküyor prefix fakat chate bir şey yazdık mı tabdaki prefiximiz veya rengimiz eski halien dönüyordu. Çözüm çok basit;

Essentials configine girip.
change-playerlist : false yapın.

Sonra /ess reload ve /nte reload
Artık özgürce renklerinizi ayarlayabilirsiniz.

DİPNOT: Grup permleri verirken büyük küçük harflere dikkat edin. Örneğin yukarıda VIP yazmışsınız, groupmanagerde vip ise yine çalışmayabilir. Çözüm groupmanagerdeki grup büyük küçüklüğüne göre olacak.