MINECRAFTTA UZAYA ÇIKMAK İSTERMİSİN?

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
MERHABA ARKADAŞLAR MİNECRAFTTA UZAYA ÇIKMAK MUHTEŞEM OLURDU DEĞİLMİ?

SZE BNUNLA İLGİLİ KISA ZEVKLİ VE KOLAY BİR YER HAZIRLADIM BÖYLECE UZAY MEKİĞİNEBİNİP VİTESİ İNDİRİN VE UZAYA GİTMENİN TADINI ÇIKARIN HA BU ARADA TABELALARI TAKİP DİN BENİM HARAP OLMUŞ GEMİMİ ARAŞTIRIN :)

TEK FOTO:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İYİ EĞLENCELER BU ARADA BEĞENEN ARKADAŞLAR YORUMAYIP BEĞENİ ATSINLAR LÜTFEN!

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
gece saatlerinde oyuncu bulduk :)[DOUBLEPOST=1376611308,1376611276][/DOUBLEPOST]ben heycanlanıyom böyle bildirim gelince :))

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok kısa hikayesi kötü ama 4 dakikalık bir emek için çok iyi denebilir...[DOUBLEPOST=1376611945,1376611886][/DOUBLEPOST]Kendime full diamond set dizdim aşşağıdaki roketin en üst noktasına atlamayı denedim yine öldüm :D

vahsetulnecid

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
t
Çok kısa hikayesi kötü ama 4 dakikalık bir emek için çok iyi denebilir...[DOUBLEPOST=1376611945,1376611886][/DOUBLEPOST]Kendime full diamond set dizdim aşşağıdaki roketin en üst noktasına atlamayı denedim yine öldüm :sırıtmak:
eşekkür ederim zaten hikayesi vya advanture map oldugun söylemedim sadce eğlenc amaçlı uzaya çıkmak :D bile bile gece saatinde kaydettim gerçekten uzay hissi veriyo yıldızlar felan :D yorum için teşekkürler

Axe_Lord 333

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
t
eşekkür ederim zaten hikayesi vya advanture map oldugun söylemedim sadce eğlenc amaçlı uzaya çıkmak :sırıtmak: bile bile gece saatinde kaydettim gerçekten uzay hissi veriyo yıldızlar felan :sırıtmak: yorum için teşekkürler
bir şey değil ancak bu kadar kısa şeyler yapıp forumda paylaşırsan kazanacağın ün pek iyi olmaz ..