-Minecraft'ta Yapabileceğiniz, Normal Dünyada Yapamayacağınız Şeyler-

OneMove

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
dev tarantula var ben belgeselde gördüm ve dediklerinin %75 i yanlış.
Adam konuyu yanlış anlamış, gitmeyin üzerine :) Sonuçta Gitmeme Zamanıyız Değil mi :)

Gerçek hayata dair bir bilgi = "en yüksekten düşüncce suya hasar almıyorsun." Bu bilgi yanlıştır. Eğer suya yüksekten düşerseniz Ölme riskiniz var. ( Yüzüstü falan düşerseniz... )

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adam konuyu yanlış anlamış, gitmeyin üzerine :) Sonuçta Gitmeme Zamanıyız Değil mi :)

Gerçek hayata dair bir bilgi = "en yüksekten düşüncce suya hasar almıyorsun." Bu bilgi yanlıştır. Eğer suya yüksekten düşerseniz Ölme riskiniz var. ( Yüzüstü falan düşerseniz... )
yanlış anlamadımki. sadece yanlışı düzelttim.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

Bilginlik Yapıp Söylediğin Örneğin Sebebini Açıklayayım İstedim:

Bu Sizin Ne Kadar Yüksekten Düştüğünüze Bağlı Bir Olaydır. Potansiyel Enerji Azaldıkça Artan Kinetik Enerji (Yani Sizin Yukarıdan Düşmeniz) Sayesinde Oluşur.
Bir İskele'den Atlarsanız Su ve İskele Tahtaları Arasındaki Olasılık Dengesi 1/2 Olduğundan, Milyonda Bir İhtimal İle Suya Atlarsanız Bir Yerinizi Burkarsınız. Bu bir şey Değil.

Ama Helikopter'in Ulaşabileceği Son Metre Olan 9000 ft. Civarı Düzeyden Yavaşlatıcı Olmadan Atlayıp Suya Düşersek, Bizi Öldürecek 2 Şey Vardır:

Ses Dalgası
ve
Sığlık

Ses Dalgası Derken, Cidden Ses Dalgasından Bahsediyorum. Bunu Gerçek Hayatta Kırabiliriz. Her Zaman Hemde. Neyse...
Ses Dalgası, Düştüğümüzde Kinetik Enerjimizin Tavan Yapması ve Aniden Bir Duruş (Suya Çarpma) Olduğu İçin Çıkar. Çok Üst Düzeydedir ve Bu Sizin Kemiklerinizi Yerle Bir Eder. Normal Hayatta Birini İterek Kırabilirsiniz (bkz: Vikipedi)

Sığlık İse Ses Dalgasından Ölmezseniz Sizi Öldürecek 2. Etken. Sebebi:
Ses Dalgası Tarafından Oluşan Şok Dalgası Suyu Küresel Biçimde Yarar ve Altınızı Direkt Kuma Hazır Eder. Siz Sadece Kuma Düşersiniz. Sonradan Üstünüz Kinetik Enerjinizin 2 KATI Değerince Bir Su Basıncı İle Örtülür.
Ama Sizi Öldüren Kumun Basıncıdır.

Ölüm Pozisyonu Kinetik Enerji İçin Bir Hiçtir. (Assassin's Creed'teki Skyjump Atlayışı Hariç. Bkz: The Game Theory- Youtube)

Teşekkürler.
[DOUBLEPOST=1398355097,1398355048][/DOUBLEPOST]
Milleti oyundaki gibi kolay kolay hemen banlayamayız veya atamayız uğraştırır.
bkz: Alevi'lerin İnsanları Öldürmeleri Yerine Yaptıkları İş Nedir?[DOUBLEPOST=1398355157][/DOUBLEPOST]
cevherleri ocakta pişiremeyiz :D
Bkz: Taş Kömürü ve Madencilik- Vikipedi[DOUBLEPOST=1398355216][/DOUBLEPOST]
Güneş kare değildir .s

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Bkz: Kuantum Fiziği ve 4. Boyut Nedir?[DOUBLEPOST=1398355636][/DOUBLEPOST]
altın elma yiyip de lav da yüzemezsiniz...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Hayır, Ama Eğer Aluminyum Hazmat Kıyafeti Giyersen Neden Olmasın.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

bkz: Alevi'lerin İnsanları Öldürmeleri Yerine Yaptıkları İş Nedir?

Alevi değil, ateist la o :D

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir ay boyunca susuz dayanamazsin
Tualete gitmeden hayatta kalamazsin
Lav içinde yüzüle bilinmiyecek kadar katıdır

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

bkz: Alevi'lerin İnsanları Öldürmeleri Yerine Yaptıkları İş Nedir?

Alevi değil, ateist la o :D
Alevi. Araştırda Eleştir Demişler.[DOUBLEPOST=1398358710,1398358525][/DOUBLEPOST]
Bir ay boyunca susuz dayanamazsin
Tualete gitmeden hayatta kalamazsin
Lav içinde yüzüle bilinmiyecek kadar katıdır
Susuz 1 Ay Değil, 9 Gün Dayanamazsın. Yemeksiz İse 99 Gün.
Tuvalete Gitmeden Hayatta Kalabilirsin. Sadece İşemeden Hayatta Kalamazsın. Mesane Patlarsa İş Biter.
Lav Katı Değildir. Cam ve Jöle Gibidir. Amorf Katıdır. Havanın ve Yüzeyin Şekline Dayanarak Katı ve Sıvı Likid Arasında Füzyonlaşır. Yanlış Bilgi Vermeyelim Lütfen.

WhoIsLance

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alevi. Araştırda Eleştir Demişler.[DOUBLEPOST=1398358710,1398358525][/DOUBLEPOST]
Susuz 1 Ay Değil, 9 Gün Dayanamazsın. Yemeksiz İse 99 Gün.
Tuvalete Gitmeden Hayatta Kalabilirsin. Sadece İşemeden Hayatta Kalamazsın. Mesane Patlarsa İş Biter.
Lav Katı Değildir. Cam ve Jöle Gibidir. Amorf Katıdır. Havanın ve Yüzeyin Şekline Dayanarak Katı ve Sıvı Likid Arasında Füzyonlaşır. Yanlış Bilgi Vermeyelim Lütfen.

Bizim köyde ateist diyorlar.Sizin köyü bilemiyorum.

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Bi sorun buldum bunu nasıl rapor ede bilirim ?
Smile lar silinmiyor yukaridaki smile silinmeyen smile

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bizim köyde ateist diyorlar.Sizin köyü bilemiyorum.
Hayır; Yani Alevilerin İnsanları Kendi Oluşumlarından Atmaları Tektir.
Eğer Bakarsan Bunu Yapan Başka Bir İnanış Şekli Yoktur. İdam Yerine Dışlama Var Onlarda. 8 Yıl Boyunca Ailelerinden vs. (Her Sosyal Hayatlarından) Uzak Bir Yerde Tutuluyorlar.
:)