Minecraft'ta yaptığınız en psikopat şeyler!

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
kedileri creeper gibi giydirip diğer oyuncuları korkutarak salçalı ekmeklerin dolu olduğu dikenli kuyuya atıyorum !!! ve itemlerini alıp kedilerime dia donluk yapıyorum 3<

Emirinnr

eretnaturk.com emir.kim
En iyi cevaplar
0
Bende bi piskopatlik yaratti varya eve gidince kopegimi issiriyom :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
.:Gerçek:.
Bir keresinde evimi yerin altına yapmış ve çok da güzel şekil vermiştim. Kapının altına da yukarıdan bakıldığında görünmeyecek şekilde büyük bir akvaryum yaptım ve içini creeperları çekerek doldurdum. Millet evimi basmaya geldiğinde creeperları salıyordum,yukarıdan görünce herkes geri kaçıyordu. Tabi bazı Deli Dumrul kesilenler yukarıdan bakınca gördükleri bir creepera doğru atladıklarında bir anda 10 tane creeperın arasında buluyordu kendini O da ayrı bir mesele. B)

onikiasd

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
minecraft dan çıkıp bu yazıyı okuyorum çok çılgınım uçsuz bucaksız eğlence dünyası var iken ben burda işsiz işsiz yorum yazıyorum

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Redstone kırılma efektini kan olarak kullanabilirsiniz.
Biri ölünce hem redstone hem inek etlerini etrafa saçabilirsiniz, oyuncu parçalanmış gibi gözükür.
Köylüleri tokatlarken çıkan turuncu sarı efekti top arabasına ekleyebilirsiniz.

Top arabasını kullanır ateş edersiniz, oyuncu varsa ölür ve parçalanır. Ta Daaa! :(

Son düzenleme:

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
clock yaptım sonra da command blockla her enderman in üstüne ters domuz ışınladı sürekli :D geceleri çok aksiyonlu oluyordu :D

atay17

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli faction serverlarda claimsiz tahtadan evleri yakıp evi soyup maden arabasını çalarak adamları ezip 5 yıldızlı mafya babasına dönüşmek.