Mr_Obliviate
Play.BlokDunyasi.Net
- En iyi cevaplar
- 18
Şeyy eeeeeeeee Unuttum Konu Neydi ?Notch olmasa mojang nerden gelecek![]()
Şeyy eeeeeeeee Unuttum Konu Neydi ?Notch olmasa mojang nerden gelecek![]()
Tamamen java ile yazılmış bir oyunu javasız çalıştırmak??!?!?!?!?!!?!?!?!?.........Java diyen arkadaslar minecraft artik java olmadan calisabiliyor.
Javasızda girilebilir yaptı mojang çoktan.Tamamen java ile yazılmış bir oyunu javasız çalıştırmak??!?!?!?!?!!?!?!?!?.........
Javasız girmek değil o canım, o launcher'i java olmadan çalıştırmak. Oyunu çalıştırabilecek misin bakalım? Eğer java kullanılmadan java ile yapılmış bir oyun çalışabiliyorsa, programlamayı bırakacağım...Javasızda girilebilir yaptı mojang çoktan.
Bilmiyorum öle diyorlardı orda ayrı bir bölüm var launcherda ordan giriliyormuş. Bu arada sadece premium launcher.Javasız girmek değil o canım, o launcher'i java olmadan çalıştırmak. Oyunu çalıştırabilecek misin bakalım? Eğer java kullanılmadan java ile yapılmış bir oyun çalışabiliyorsa, programlamayı bırakacağım...
En gerekli blok demedim şey dedim hatta büyük harflerle yazdım.El olmaz çünki en gereksiz bloğun tersi yani en gerekli blok dediniz yane en gerekli blok odun oluyor odun olmassa birçok itemi yapamassınız mesela çalışma masası o olmassa hiçbir şey yapılmaz.