ezikleriezen
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Minecraft'ta survival oynarken bir yarık buldum ve yanlışlıkla oraya düştüm.Neredeyse gece oluyordu ve orada fark etmediğim tahtalar gördüm (wooden plaks) ,daha dikkatli bakınca içeride raylar olduğunu farkettim.sonra içeride bir uçurum ve yolun sonu yazan bir tabela vardı galiba.çünkü creeper çıkıp patladı tabela kırıldı. içerisi çok uzundu ve sürüyle ray vardı örümcek ağları beni yavaşlatıyordu içerisi zombi ile doluydu ve yine bir uçurum çıktı önüme ve çattt!! bir iskelet beni vurdu ve lava düştüm gamemode 1 yazmaya çalıştım ama öldüm resim koyamıyorum çünkü orayı bir daha bulamadım ORASI NE OLABİLİR!!!
Madende olan olası bloklar:Tahta,Tahta Çit,Ray,Demir Cevheri,Kömür Cevheri,Tabela.
Bu arada özellikle söylüyorum ki orayı ben yapmadım, mod yüklemeyi bilmiyorum normal Texture pack kullanıyordum.BİLENLER SÖYLEYEBİLİR VEYA GÖRDÜĞÜ FARKLI YAPILARI YORUMDA YAZABİLİR.
Madende olan olası bloklar:Tahta,Tahta Çit,Ray,Demir Cevheri,Kömür Cevheri,Tabela.
Bu arada özellikle söylüyorum ki orayı ben yapmadım, mod yüklemeyi bilmiyorum normal Texture pack kullanıyordum.BİLENLER SÖYLEYEBİLİR VEYA GÖRDÜĞÜ FARKLI YAPILARI YORUMDA YAZABİLİR.