Minecraftta'ki ve steamda'ki 73 virüs biri bi bakabilirmişiniz

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Minecraft'da virus yok,Harita falan indirmişsin sanırsam indirdiğin haritada virus var.

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam sürümü değil yahu, işine yarayacak en az özellikli sürüm ücretsiz.Ek özellik istiyorsan satın alman gerek.
En soldaki ücretsiz ve sade olan.Sağdakilere gerek yok bence korusun yeter ne gerek var.
Bu güvenilir bi virüs programımı ?[DOUBLEPOST=1434133754,1434133720][/DOUBLEPOST]
Minecraft'da virus yok,Harita falan indirmişsin sanırsam indirdiğin haritada virus var.
Bende ole düsündümde bunu gördüm naparşın :D

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çünkü antivirüs adı geçen programlar sisteme driver yükleyebilirler ki driver sistemde herşeye erişebilir o sayede her dosyayı silebiliyorlar :(
Vede bu driverların harcadığı cpu ölçülmez sistem yavaş çalışır ama anlayamazsın :(
Yani sisteme yük bindirmek zor bir şey değil :(
Driver booster güncelleme setini alırsan sıkıntısız calısır o sadece günceller başka bisi yapmaz [not: driver booster akternetif lisans kodu : 0187E-B9764-4D9FA-211B2 en fazla 366 gün olur :D ]

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Driver booster güncelleme setini alırsan sıkıntısız calısır o sadece günceller başka bisi yapmaz [not: driver booster akternetif lisans kodu : 0187E-B9764-4D9FA-211B2 en fazla 366 gün olur :D ]
Yav alakası yok nerenle okuyorsun :(
Driverdan kasıt ekran kartı driverı filan değil program yapımcıları driver yazar sistem çekirdeğine erişmek için :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
O Bulduğu Minecrafttaki Bir Virüs Değil Uzantısına Bakarsan Anlarsın Zaten Minecraftta Bulması İçin %appdata% Uzantısında Bulması Gerekirdi
Senin İndirdiğin
Ve Bunun İçinde Hiçbir Tarama Olmadan Virüs Olduğuna Şüphe Etmem :p

MemduhB

Yeni skype: memduhb12941
En iyi cevaplar
0
Dedikleri gibi, bandicam'de de virüs buluyor bu arkadaş. Diyelim bir saldiri programi ndirmeyi denediniz ornegin HOIC-LOIC, içinde trojan oldugunu ortaya koyar. Bu yüzden de bunları kullanmayın. Git CCLeaner kullan bence. Onun yerine böyle bir program olarak YAC var o çok güvenli..

S

sergun26

Ziyaretçi
Dedikleri gibi, bandicam'de de virüs buluyor bu arkadaş. Diyelim bir saldiri programi ndirmeyi denediniz ornegin HOIC-LOIC, içinde trojan oldugunu ortaya koyar. Bu yüzden de bunları kullanmayın. Git CCLeaner kullan bence. Onun yerine böyle bir program olarak YAC var o çok güvenli..
YAC kendi virüs gibi zaten adffly reklamlarında falan kendini indirtmeye çalışıyor.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Eskiden kendim satın aldığım Norton 360'ımı kullanıyordum, 2 yıllık lisansım vardı.
Sistemi aşırı derecede yorduğunu fark ettim ve BitDefender sonra da Kaskersky aldım, her ikisinden de çok memnun kaldım doğrusu. Her ikisinin de çok hızlı ve hafif bir taraması var.
Tarama sonuçları da oldukça güvenilir.

karasavasc

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cleaner ve yactata virüs var o nası olcak simdi ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cleaner ve yactata virüs var o nası olcak simdi ?
3 yıldır Yac kullanıyorum. Olsaydı bir şeyler başıma gelirdi değil mi?[DOUBLEPOST=1434265545,1434265302][/DOUBLEPOST]Her şeyi korumaya alabiliyor. Bu nedenle seviyorum. Arama motorunun değişmesine gıcık olup indirmiştim ana sayfa, internet, ,tarayıcı, uygulama, eklenti, indirme koruması vs. ve Hiçbir zaman boş yere virüs veya tehlikeli yazılım göstermedi. Mesela chrome'a göre .jar ların hepsi tehlikeli fakat YAC olmadığını biliyor. Tehlike bulduğunda direkt işlem yapıyor. Yanında da Microsoft Security Esseantials'ı kullanıyorum. Ne kasma var ne hata var ne de virüs var. Ayrıca korumanın yanında çöpleri tek tuşla temizlemesi, ayarları optimize etmesi falan bilgisayarı hızlandırıyor.[DOUBLEPOST=1434265627][/DOUBLEPOST]Tabii bu bedava sürümü. Eğer satın alırsan tarama falan da yapıyor ama ben dediğim gibi onun için Microsoft Security Essentials kullanıyorum.