Bu güvenilir bi virüs programımı ?[DOUBLEPOST=1434133754,1434133720][/DOUBLEPOST]Tam sürümü değil yahu, işine yarayacak en az özellikli sürüm ücretsiz.Ek özellik istiyorsan satın alman gerek.
En soldaki ücretsiz ve sade olan.Sağdakilere gerek yok bence korusun yeter ne gerek var.
![]()
Bende ole düsündümde bunu gördüm naparşınMinecraft'da virus yok,Harita falan indirmişsin sanırsam indirdiğin haritada virus var.
Driver booster güncelleme setini alırsan sıkıntısız calısır o sadece günceller başka bisi yapmaz [not: driver booster akternetif lisans kodu : 0187E-B9764-4D9FA-211B2 en fazla 366 gün olurÇünkü antivirüs adı geçen programlar sisteme driver yükleyebilirler ki driver sistemde herşeye erişebilir o sayede her dosyayı silebiliyorlar
Vede bu driverların harcadığı cpu ölçülmez sistem yavaş çalışır ama anlayamazsın
Yani sisteme yük bindirmek zor bir şey değil![]()
Yav alakası yok nerenle okuyorsunDriver booster güncelleme setini alırsan sıkıntısız calısır o sadece günceller başka bisi yapmaz [not: driver booster akternetif lisans kodu : 0187E-B9764-4D9FA-211B2 en fazla 366 gün olur]
YAC kendi virüs gibi zaten adffly reklamlarında falan kendini indirtmeye çalışıyor.Dedikleri gibi, bandicam'de de virüs buluyor bu arkadaş. Diyelim bir saldiri programi ndirmeyi denediniz ornegin HOIC-LOIC, içinde trojan oldugunu ortaya koyar. Bu yüzden de bunları kullanmayın. Git CCLeaner kullan bence. Onun yerine böyle bir program olarak YAC var o çok güvenli..
Virüs'e o girmez.YAC kendi virüs gibi zaten adffly reklamlarında falan kendini indirtmeye çalışıyor.
İyi malın reklamı olmaz, neden kendini indirtmeye çalışıyor?Virüs'e o girmez.
birçok programda mevcut.İyi malın reklamı olmaz, neden kendini indirtmeye çalışıyor?
Cleaner ve yactata virüs var o nası olcak simdi ?Dedikleri gibi, bandicam'de de virüs buluyor bu arkadaş. Diyelim bir saldiri programi ndirmeyi denediniz ornegin HOIC-LOIC, içinde trojan oldugunu ortaya koyar. Bu yüzden de bunları kullanmayın. Git CCLeaner kullan bence. Onun yerine böyle bir program olarak YAC var o çok güvenli..
3 yıldır Yac kullanıyorum. Olsaydı bir şeyler başıma gelirdi değil mi?[DOUBLEPOST=1434265545,1434265302][/DOUBLEPOST]Her şeyi korumaya alabiliyor. Bu nedenle seviyorum. Arama motorunun değişmesine gıcık olup indirmiştim ana sayfa, internet, ,tarayıcı, uygulama, eklenti, indirme koruması vs. ve Hiçbir zaman boş yere virüs veya tehlikeli yazılım göstermedi. Mesela chrome'a göre .jar ların hepsi tehlikeli fakat YAC olmadığını biliyor. Tehlike bulduğunda direkt işlem yapıyor. Yanında da Microsoft Security Esseantials'ı kullanıyorum. Ne kasma var ne hata var ne de virüs var. Ayrıca korumanın yanında çöpleri tek tuşla temizlemesi, ayarları optimize etmesi falan bilgisayarı hızlandırıyor.[DOUBLEPOST=1434265627][/DOUBLEPOST]Tabii bu bedava sürümü. Eğer satın alırsan tarama falan da yapıyor ama ben dediğim gibi onun için Microsoft Security Essentials kullanıyorum.Cleaner ve yactata virüs var o nası olcak simdi ?
Ccleaner da virüs??Cleaner ve yactata virüs var o nası olcak simdi ?