Minecraft'tan sıkıldığınız oldu mu?

Rüzgarninja

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Başlık biraz itici olabilir, kusura bakmayın başka bir şey bulamadım.Fakat asıl olay, Hiç minecraft'tan sıkıldınız mı sorusudur?
Şahsen, ben tıklamaktan ve hackerlardan sıkıldım.Çünkü yaratıcı bir oyun fakat günlük aynı şeyleri yapıyoruz.Yani eğer bir pvo iseniz sürekli tık tık tık yapıp klavye seti yapmaya çalışırsınız.Şimdi diyenler olmuştur "Istemiyosan oynama veya burada ne işin var o zaman" .Ben sadece sizin de sıkılıp sıkılmadığınızı bilmek istiyorum ara sıra olsa bile.Yenilik getiriyorlar fakat ben hala sıkılıyorum ve Eminimki birkaç kişi de bu updatelerden sıkılıyordur, yani 1.9 pvpsinden nefret eden bile var.Şimdi tek eğlencemiz hypixel veya mineplex fakat onlarda çok yeni bir minioyun yapmıyorlar.
Sizin düşünceleriniz nelerdir?

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim her oyundan bir soğuma bıkma süresi vardır. Olmasaydı milyon dolarlık oyunlar yapılmaz, hep aynı oyunlar oynanırdı. Bir oyundan sıkılmak normaldir. Başka bir oyun oynamayı dene :)

Turk4life321

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende zamaninda çok sıkılmıştım sildiğim bile olmuştu minecraft'ı ama daha sonra tekrar yükledim ve 1.6 dan beri piyasadayım artık sıkılmıyorum ama şunu unutma her oyun sıkıcı olur belli zamandan sonra mesela ben gta oynarken, pes oynarken, csgo oynarken bile sıkılıyorum hemde kısa bir zamanda ama mimecraft oynarken belkide yılda 1kere anca sıkılıyorum zamaninda 2gün kalkmadan oynadığım olmuştu minecraft'ı ve sıkılmamıştım. Neyse benden bu kadar :)
İyi Forumlar!

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet, bu durum sen oyunu özleyene kadar geçmiyor. Başka oyunlar oyna ve oyunu özle, oyunun kıymetini daha iyi anlarsın. Ben bi aralar sıkılıp başka oyunlara daldım. Sonra oyunu özleyip tekrar girdiğimde aklıma projeler falan geldi. Bir sunucu açmaya karar verince buraya kadar geldik işte. Oyundan sıkılmak normal birşeydir.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ara ver. Hep aynı oyun oynanmaz zaten.
2009-2010'dan beri minecraft ile zaman öldürdüğümü göz önünde bulundurursak; Bu oyuna her yıl 2-3 ay ara verip geri dönüyorum. Yani sıkılmak normaldir.

Minecraft gibi kullanıcılar tarafından modlamaya açık oyunlarda;
Başkaları tarafından özgün içerik çıkarıldığını gördüğünde dönüp bakarsın sonra 3-5 takılıp yine sıkılırsın bu böyle devam eder.

Ayrıca mod demişken; Minecraft modlarını inceleyebilirsin. Belki ilgini çeken olur..
Technic Launcher üzerinden; Ferullo tarafından yapılan 2 mod paketi önerimdir. "CounterCraft" ve "CraftingDead"
Mod paketi yerine sadece mod istersen de "TerraFirmaCraft" ve "Tale of Kingdoms" önerimdir.

Hikaye bazlı düşük grafikli oyunlara da dalabilirsin..
Ve bu konuda sana en büyük önerim, Eğer atari soyundan gelip pixel grafikler e ve indie hikayeli oyunlar a ilgi duyuyorsan Undertale'ye bir bak.
Yada hikaye bazlı pixel grafikli veya günümüz grafik düzeyinde ki oyunları inceleyebilirsin.

Vur vur öldür nereye kadar COD veya Assasins tarzı önerilerde bulunmayacağım. İyi forumlar.
:cay::cay:

AvNitro

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet doğru minecraftan bende sıkıldım.Hatta call of duty infinty warfare aldım ondanda sıkıldım.Şimdi steep alıcam.Ondan da sıkılıcam 2017 yaz tatilinde sıkılmıyacak bir oyun üretirler.Ben üretme aşamasındayım.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sıkıldım ve sıkılmaya da devam ediyorum. Hilelerden, makrolardan, küfür eden küçük çocuklardan herkes eminim ki bıkmıştır. Yapılan ve düzenlenen her kaliteli proje diğerlerinin yanında daha çabuk kapandığı için Minecraft forumları ve oyunun kendisi artık monotonlaşıyor. Hypixel'de Skywars, Badlion'da BuildUHC veya UHC, Cubecraft'ta hile dolu olan Eggwars, GommeHD'de olan Bedwars oyunlarından herkes eminim ki sıkılmıştır. Bu tek oyundan sıkılma evresi olarak görülebilir mi bu göreceli bir kavram. Ben 2 yıl boyunca sürekli aynı oyunu oynamış biri olarak daha yeni yeni sıkılmaya başladım ve bu artıyor. Minecraft'ın her bölümünün (PvP gibi) öldüğü gözle görülebilen bir şey ne yazık ki.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sıkılmak gayet normal. Arada bi gir bi kaç oyun dene. Onlardan sıkılınca mc ye sar. Mc den sıkılınca onlara sar. Ben de dahil çoğu kişinin döngüsü böyle. Aslında denildiği gibi minecraft geliştirmeye açık bir oyun. Bir plugin yazmak istiyorum yada sunucular için konu tasarımı vs. diyip bir sürü yola çıkabilirsin. Plugin yazayım derken java öğrenenler az değildir tahminimce ._.
Minecraft kum havuzu bir oyun. Yapabilceklerin sınırsız (en sevdiğim yönü bu :))

EmreZengin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Bende sıkılmıştım bir aralar sonra tekrar sardı oyun, zaten hazirana yeni projeler var güzel olan.

mert667

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minecraft 1.7 den 1.8 e geçtiğinde bitti. Yapacak bir şey yok, sıkıldım ama yinede oynuyorum, neden oynuyorum bilmiyorum :D

Saeko_tr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyunun betasında başladım. yemek barı yoktu iyi hatırlıyorum. ege hala minecraft oynuyordu :D ege dediğim de sanırım bu forumu ilk kuran kişiydi, uzun uzun minecraft nasıl oynanır tarzı videolar çekiyordu. yapılabilicek her şeyi yaptım, sıkıldım. böyle sıkılıyorsun oyundan.

iTaKka_

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben kaç kere Minecraft'ı bırakıp tekrar başladım bu tarz oyunlardan vazgeçmek zor çünkü bizimle bir bağ kuruyorlar :)
Sıkılıyorum mesela pvp atamıyorum pvp'm çok kötü ama yine de arena oyunlarını seviyorum

LeaS

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sıkıldıysanız şunları oynayın: :D
-Undertale
-Terraria
-Stardew Valley
-Modlu Minecraft
-Factorio