Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşın anlatmak isteği kasmaktır spam yaparak her yere saçma sapan konuyla alakası olan veya olmayan yani kendini başkasının gözüne sokmak oluyor. Fame kazanmak ise kendi projelerin sistemlerin vs. konuda başkalarından üstün olduğun için öne çıkmaktır. Tabi bunlar benim görüşüm herkes için değişebilir.
İzleyen bilir yüzüklerin efendisinde pippin adında bir hobbit var. Adamın menajerine "Pippinin boyu hep filmdeki gibi kısamı yada boyunu uzatmak icin ilac kullanıyomusunuz" de, demedim ben kimim ki adamın menajeriyle konusayım. :}
-Her konuya atlayan insanlara cahil diyorsun.
-Her haltı takip edip her zaman en doğrusunu öğrenmeye çalışıyorsun.
-En önemlisi öğrenmek.
Ta da !!! MLG Egoist Fame Pro Mate. (TROLL)
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.