Boyadım şu an müzik isteklerinizi bekliyorum. Bitmemişti şimdi bitti. Konuda taslak olduğunu net bir şekilde belirtmiştim ama herkes böyle sanıyor şu anMüthiş, beğendim! Fakat renkli olması daha ilgi çekici ve kaliteli olurdu.Boyamalısın.Ama genede çok iyi.
Yeni halini eklesen daha iyi olur bazıları yorumları okumadan yorum yapabilirBoyadım şu an müzik isteklerinizi bekliyorum. Bitmemişti şimdi bitti. Konuda taslak olduğunu net bir şekilde belirtmiştim ama herkes böyle sanıyor şu an![]()
Hangi programla yaptın ? cizim gibi duruyorda nasil yaptigini pm den yada buradan atarmısın.
PTS ve grafik tablet kullanarak. Curve (Kalem stili) vs. kullandım.Hangi programla yaptın ? cizim gibi duruyorda nasil yaptigini pm den yada buradan atarmısın.
Demode durur gibi geldi.Aslında Kazmayı M'nin Yanına Ters Bir Şekilde Koysan Daha Güzel Durabilir.
Photshop bilmiyorum malesefDostum renk olarak toprak rengi veya türk bayrağını kırpma maskesi yapabilirsin eğer photoshop kullanıyorsan.
Teşekkürler.Ben çok beğendim.
Hoş olmuş.
Senin yorumun arada kaynamış göremedim. Video renderdeyken gördüm. Baktım müziklere bir sonraki Speed Artlarımda kesinlikle "My Demons - Startset"i kullanıcam.Yeni halini eklesen daha iyi olur bazıları yorumları okumadan yorum yapabilir
Şarkı önerileri:
My Demons - Starset
WRECKVGE & RIGBY - WUZU (ROME B! REMIX)
Nightcore -Yok (Kalıcı Yasaklanma) Or Never
Hermitude - The Buzz (feat. Mataya & Young Tapz)
Keys N Krates - Dum Dee Dum (JiKay Remix)
Kesinlikle hepsine bakmalısın hepsi güzel (Benim tarzıma göre en güzel tasarım şarkısı bunlar içinde:
Keys N Krates - Dum Dee Dum (JiKay Remix)'budur ama senin zevkini bilemem hepsini denemelisin!).
SpeedArt videosunu youtubeya uploadlayınca görürsün kardeşim.
Sorun değil kardeşim.Ama içinde başka güzel müziklerde varSenin yorumun arada kaynamış göremedim. Video renderdeyken gördüm. Baktım müziklere bir sonraki Speed Artlarımda kesinlikle "My Demons - Startset"i kullanıcam.
Son hali yayınlanmıştırLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.izleyebilirsiniz. İyi günler!
Vena NoireBoyadım şu an müzik isteklerinizi bekliyorum. Bitmemişti şimdi bitti. Konuda taslak olduğunu net bir şekilde belirtmiştim ama herkes böyle sanıyor şu an![]()