MinecraftTurk Sunucusu İçin Yaptığım Japon Kalesi

Demonist

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende builderim ama yıkılmış alanlar konusunda.Asya mimarisini öğrenmeye çalışsam başarabilir miyim?

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
hayalgücü ve yaratıcılık herşeyin ötesindedir. kendi istediğini yaptıgın sürece herşeyi başarabilirsin. benim evet biraz avantajım var bu konuda cünkü gercektede mimarim. bina tarihlerini tarzını öğrendikçe çok daha güzel şeyler yapabilirsin.

Berekost

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oxuruk un dediği gibi bencede hayal gücü çok önemli ben bakarak çok iyi yapıyorum. Ama hayal gücümde iyidir.Bakarak herkes yapar.Bakmadan aklınızdan bir şeyler yapın. Oxuruk sen onu hayal gücünle yaptin dimi :)

Oxuruk

Hexakosioihexekontahexaphobie
En iyi cevaplar
0
Oxuruk un dediği gibi bencede hayal gücü çok önemli ben bakarak çok iyi yapıyorum. Ama hayal gücümde iyidir.Bakarak herkes yapar.Bakmadan aklınızdan bir şeyler yapın. Oxuruk sen onu hayal gücünle yaptin dimi :)

Japonya Tokyo'da Imperial Palace Var.Japonyanın en büyük imparatorlarından birinin kalesiydi burası.Bende ondan esinlenmek istedim.Bakarak yapmadım tabii ki.

mehmetakif304

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hacı youtube deki videoların bana minecraftta redstonede usta olmamda çok yardım etti...ustamsın saygıar duyarım...ve büyük de hayranınım :D (eğer youtube deki oxuruk sensen)