Minecraftturk'ü Nereden Gördünüz ? - Anket

Forumu Nasıl Buldunuz ?

• Arkadaş Tavsiyesi

Kullanılan: 1 5.0%
  • Google Amcadan

Kullanılan: 14 70.0%
  • Diğer.. (Lütfen Msj Olarak Belirtin)

Kullanılan: 5 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
R

Reloven

Ziyaretçi
Ben Sunucu Ararken Denk Geldim Ve Tahminen 2012'de Kayıt Oldum.

Balsamic35

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
forum ilk açıldığı zaman facebookta minecraft serverı arıyoken bulmuştum zaten foruma kaydolan 40. üyeyim :D
40 Yapar ve milliyetçi hareket partisinin 40. yıldönümü

Jawsome

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Minecraft bana bi sebepten dolayı kriz geçirtiyordu karşıma ilk burası çıktı bende kayıt oldum, 2012 ortaları muhtemelen.

TelluxMatic

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'a ilk başladıklarımda Google Amcaya minecraft yazınca hep GAVUR siteleri çıkıyordu.Ulan dedim bizim türklere ait Minecraft sitesi yokmu.Bi yazayım dedim ve bu site çıktı.Bu üyelikten başka üyeliklerimde vardı.Sanırım 2012'nin sonlarına doğru kayıt olmuştum.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
2012 nin sonlarında kaydoldum (profile bakmayın) diğeri seçtim çünkü:herobrine yi araştırıyodum birden mc türkte bi konu çıktı o zamanlar forum bedrock tan yapılmaydı mctl diye bişi vardı adam diyoduki evim yerinde yoktu diyodu :D birisi herobrine olabilir demişti google amcadan da öğrendim sayılır :D bende forumu daha sonralarda gördüm dedimki:millet mc için burayı konuşuyo reklam olmasında forumexe berbat hem bura xenforo xenforo daha kaliteli dedim kaydoldum :D

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yalniz 3 kisi haric 2012 dienler 3 yerine 2 ye basmis sanirim :D

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
2012 Ağustos ta kaydoldum başta bir ilkokullu gibi davrandım bu yüzden bu hesap yeni.Eskiden en ezik üye olan toli09(forumda kğfraden falan)dum.Uzun zaman olmuş:D

W

WitherMan

Ziyaretçi
Dolanırken gördüm. Google Amca sağolsun :D Ama ben temmuz civarı bakıyordum foruma üyelikler kapalıydı. Şansıma 29 ağustos geldi kaydoldum. :D

D

DarkHorse

Ziyaretçi
Server icin port lazımdı konu acayiim dedim bağımlı oldum :D

One X+ cihazından Tapatalk ile gönderildi