Minecrat | Youtube World Banner |OlymposTv

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
Arka plana biraz daha kapalı bir renk eklersen yazı fontu ve rengi oraya mükemmel bir şekilde uyar.
Genede güzel olmuş ellerine sağlık :)

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Büyüklükteyken Görüntü çok güzel Fakat Bide Bunu youtubede sıkıştırılmış olarak düşün yazı okunamayabilir belirli uzaklıktan Yazı Rengini Biraz Daha Belirli Yapabilirsin bence .
Güzel Çalışma

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel olmuş, hoşuma gitti.
Teşekkür ederim .

Arka plana biraz daha kapalı bir renk eklersen yazı fontu ve rengi oraya mükemmel bir şekilde uyar.
Genede güzel olmuş ellerine sağlık :)
Teşekkürler , yazı önce çıksın diye arkayı bulanıklaştırdım ama sizin dediğiniz gibi daha güzel olabilirdi .

Bu Büyüklükteyken Görüntü çok güzel Fakat Bide Bunu youtubede sıkıştırılmış olarak düşün yazı okunamayabilir belirli uzaklıktan Yazı Rengini Biraz Daha Belirli Yapabilirsin bence .
Güzel Çalışma
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Yazı okunuyor ama arka planı karartsaydım dediniz gibi yazı rengi daha güzel olurdu .
Teşekkürler .

Teşekkürler canımın içi. :D
:D

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Güzel gidiyordun, yazıda bozdun. Çok beğenmedim. Daha gelişecek uzun bir yolun var ve bol bol çalışma yap. Farklı teknikler öğren meyvesi en sonunda çıkar.

YEP01

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güzel gidiyordun, yazıda bozdun. Çok beğenmedim. Daha gelişecek uzun bir yolun var ve bol bol çalışma yap. Farklı teknikler öğren meyvesi en sonunda çıkar.
Teşekkürler , yazılarımı bende beğenmiyorum . Bir başka çalışmama 3D ve daha güzel yapmayı düşünüyorum .