MineFighter (DEMO) (Minecraft'ta Mortal Kombat Keyfi !) (%94'ü Tamamlandı) (Bitiş Zamanı:30.01.2016)

TurkSemih

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Üzerinde Çalışmakta Olduğum "MineFighter !" Adlı Oyunun DEMO'su 10 Gün İçinde Bitecek ! İçinde şu an 6 Karakter Bulunuyor . 1 Arenası Bulunuyor . Ama Bu DEMO Olduğu İçin şu an Böyle . Normal Modunda 8 Arena , 20-30 Arası Şampiyon Bulunacak . Bunlar Yeni Güncellemelerle Artacak . şu an İçinde Bulunan Karakterler :

1.Spider
2.Skeleton
3.Blaze
4.Zombie
5.Magma Cube
6.Guardian

Oyundaki Asıl Amaç Şu Şekilde : 2 Oyuncu (DEMO'da 2 Kişi , Normal'de Story Mode , 2 Kişilik , 3 Kişilik ve 4 Kişilik Versiyonları Bulunacaktır .) Kendi Karakterlerini Seçecekler . Hazır Durumuna Getirdikleri Zaman Arenayı Beraber Seçecekler . Ve Ardından Mücadele Başlayacak . Oyun Sona Erdiği Zaman Yeniden Oynayabilecekler . Eğer Arena Hasar Gördüyse "Arena Yenile" Kısmından Onarabilecekler .

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Harita Bittiği Zaman (10 Gün Sonra) Linki Eklenecektir .

Devam Eden Projelerim :

1. Super Heroes Challenges (%7'si Tamamlandı) (Yeni Nesil Ve İddialı Bir Adventure Haritası)
2. The Burglar Life (Henüz Başlanmadı) (Kapsamlı Bir Hikaye)
3. Racing Adventure (Henüz Başlanmadı) (Geniş Bir Yarışçı Hikayesi)
4. The Special Games (%16'sı Tamamlandı) (Bol MiniGame Bulunan Bir Eğlence Haritası)
5. For Family (Henüz Başlanmadı) (En İddialı Olacağımız , İçinde Hüzün , Aksiyon , Macera , Eğlence Bulunan , Çok Kapsamlı Bir Hikaye)
6. Tower Wars (%12'si Tamamlandı) (Story Mode , Çoklu Oyunculu , Botlarla Maç , Eğitim Modu Bulunuyor)

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Bütün bu projeleri tek başına mı yapıyorsun?

En iyi cevaplar
0
Bende Yapmaya Çalışıyorum Ama Haritalarım O Kadar Güzel Deyil :( Advanture Map Yapmaya Başladım Daha Yeni %50 Bitince Yayınlıycam