Mineistan's KitPvP Plugin Paketi 1.7.2-1.7.4

Mineistan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

Coal
Iron
Gold
Diamond
Emerald
Obsidian
KRAL

Hepsine Özel Kitler...

=Ayarlanabilen Otomatik Duyuru Sistemi=

=Özel Kit Plugini=

=Kayıt Olma Plugini=

=Full Ayarlı GroupManager=
=Süper VIPLer=

=Emek Ile Yapılmış Kitler=

=Yapmam 3 Saatten Fazla Aldı=

Hepsi Sadece Bu Plugin Paketinde...

Link[RapidShare] : Tıkla
Link[Dosya.tc] : Tıkla
Link[Yandex.Disk] : Tıkla
Link[GoogleDrive] : Tıkla
Link[MediaFire]: Tıkla
VirusTotal: https://www.virustotal.com/tr/file/...5c4dd6fa9b525c5104a2140f5e7599177f1/analysis/

Son düzenleme:

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
En kısa zamanda VirüsTotal analizini koyun.

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler ADAM ****** dan para kasıyor. DİKKAT
Forumda ****** yasaklanması lazım

TheAxiall

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yooo artık bıraktım daha iyisi var Günlük 7,50Tl veriyor ama haram para! artık yapmıyorum

Haram para olan bir şey yokki, bir tek bu linki paylaşarak insanlara reklam gösteriyorsunuz, bu reklamla ****** gibi şirketler para kazanıyor. Kazandığı paranın çok küçük bir miktarını size veriyor. Yani haram falan değil :D
Ha bu arada günlük 7,50 TL kazandıran siteyi verir misin ?

Plugin paketi de güzelmiş ayrıca

Mineistan

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler ADAM ****** dan para kasıyor. DİKKAT
Forumda ****** yasaklanması lazım
Bir kere her tıklama başına 0.00050 $ Geliyor. Bir Hesap yapalım forumda 10000 adam indirdi. Olmaz Öyle bir şey Aslında ama neyse. 5 Dolar Ediyor. Yani yaklaşık 10 TL. Şimdi sana soruyorum. Saatlerimi vermişim hazırlamak için bu paketi. Bir 10 TL'yi bile haketmezmiyim ?[DOUBLEPOST=1400683318,1400683254][/DOUBLEPOST]
Plugin paketi de güzelmiş ayrıca
Teşekkür Ederim.[DOUBLEPOST=1400683499][/DOUBLEPOST]
denemeye deger zor bulunyor bu tür paketler
Teşekkür Ederim.

ByHsyn045

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir kere her tıklama başına 0.00050 $ Geliyor. Bir Hesap yapalım forumda 10000 adam indirdi. Olmaz Öyle bir şey Aslında ama neyse. 5 Dolar Ediyor. Yani yaklaşık 10 TL. Şimdi sana soruyorum. Saatlerimi vermişim hazırlamak için bu paketi. Bir 10 TL'yi bile haketmezmiyim ?[DOUBLEPOST=1400683318,1400683254][/DOUBLEPOST]
Teşekkür Ederim.[DOUBLEPOST=1400683499][/DOUBLEPOST]
Teşekkür Ederim.
.

Son düzenleme:

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yooo artık bıraktım daha iyisi var Günlük 7,50Tl veriyor ama haram para! artık yapmıyorum
ByHsyn forumda benim konumu da kirletmiştin bakıyorum bu konuyu da kirletiyorsun senin niyetin ney biraz açıklarmısın ?
edit: kardes bu arada plugin paketin çok güzel

NovaEdge

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Plugin Hakkimdaki Yorumlarimi Soylemeden Once Ne Kadar Paragoz İnsanlar Varmis Forumda Ayip Yahu Biraz Medenileşin Formdaki herkes Yaralansin Bunlardan Neyse Konuya Gelelim..
GroupManager @>>TheLegend<<'den Alinti. Lütfen Kendiniz Kodlamaya Calisin Zaten 6-7 Plugin Var Onuda Kendinizin Yapmanizi Beklerdim.
Hepsi Dev.Bukkit'den İndirildigi Gibi Koyulmus Authme,Essentials Gibi Temel Eklentilerin Türkcelestirilmesi Gerekilirdi Bir KitPvp Plugini Olarak Kötü ve Düzensiz Bir Plugin Paketi Olmus.Konu Düzensiz,Yani Hayatimin 1 Dakkasini Calmis Gibi Oldun.