[Mineliyum] - Dostluğu burada keşfet / Yenilikci survival sunucu

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sitenizi biraz toparlamanız lazım.
Bunun dışında isim hoş.
Fakat şöyle bir durum var ;
Survival sunucular aşırı oyuncu çekiyor.
Sırf eğlence olsun diye açtığımız az eklentili minik spawn'lı gerçek bir survival sunucuda ilk gün 40+ görüyorduk komple. :D
Ki bu sayı gittikçe arttı.
Uğraşılırsa cidden hoş şeyler çıkabilir.
Saf oyun eğlenceli oluyor. :)
Takip.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival sunucular faction sunuculardan daha büyük ilgi görüyor @Alps 'in dediği gibi uyduruk plugin biraz görsel map kullanırsan user sayın en az 40 olur ama sağlam bir sunucu acarsan bu sayı yükselebilir şimdiden sana bol şanslar.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Niyazi Motd'daki ''Survival sunucu'' yerine Hayatta kalma sunucusu yap böyle bi ingilizce bi türkçe hoş durmuyor ama sunucu konuya bakılırsa harika olucağı görünüyor kolay gelsin :)

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival sunucular faction sunuculardan daha büyük ilgi görüyor @Alps 'in dediği gibi uyduruk plugin biraz görsel map kullanırsan user sayın en az 40 olur ama sağlam bir sunucu acarsan bu sayı yükselebilir şimdiden sana bol şanslar.
Paket uyduruk olmayacak hazırlık yapiyoruz.Güzel bir mapda yapmaya calisiyoruz.
Sitenizi biraz toparlamanız lazım.
Bunun dışında isim hoş.
Fakat şöyle bir durum var ;
Survival sunucular aşırı oyuncu çekiyor.
Sırf eğlence olsun diye açtığımız az eklentili minik spawn'lı gerçek bir survival sunucuda ilk gün 40+ görüyorduk komple. :D
Ki bu sayı gittikçe arttı.
Uğraşılırsa cidden hoş şeyler çıkabilir.
Saf oyun eğlenceli oluyor. :)
Takip.
Site tasarimini ne zaman gördün paylasmadim ki :D Yapmaya calisacam.
Sahip çıkalım, besleyelim, geliştirelim.
Tesekkür ederim usta.[DOUBLEPOST=1414528066,1414527889][/DOUBLEPOST]
Ufak bir bölümden kareler.Cok ufak bir bölüm.Emegi gecen kardeslerime tesekkür ederim.

@LifeTaker
@Rylecls_76

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucunun domain'i alınmış. :)
Sitede var işte. :)
Fakat bir kere daha değiştirmişsin. :p
Daha hoş bir şey oturtmaya çalış.

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survival sunucuda bayagi iyi yerlere gelmis biri olarak sunu soylemek istiyorum. Kesinlikle claim veya nasil bir sistem kullanacaksaniz onunla maden dunyasini ayri yapip diget dunyada madenleri azaltin. PvP olmazsa olmaz zaten amac savastir.
Claim yok :) Amaç dostluk ama ayri bir sistem yapicaz.Pvpyi düsünürüm.Onun boslugunu oyunlar ile kapatada bilirim.

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yakında Falineks ve Mineliyum açılır büyük ihtimalle :)[DOUBLEPOST=1414529809,1414529770][/DOUBLEPOST]
Ayri bir sistem nasil olacak merak ediyorum Turkiye de yasiyoruz claim olmadigi durumda olacaklar acik... Bu arada belki sana rakip cikabilir :D Bende dusunuyodum VIP siz server acmak CoreFactionstan sonra yapabilirim...
Claim yerine daha basit bir sistem.Wg diyelim :)