[MINEPAXS] Şatoya benzer Şatocuk :D Yeni Nesil! OyununOyuncusu üretimi, Yerli Malı!

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben MinePaxs'ten OyununOyuncusu sizlere MinePaxs serverimizden resimler aktaracağız. Sizce bu şatocuk nasıl? Neresi eksik neresi değişilmeli ben hiç sevmedim ama oyuncular sevdi diye dokanmadım? Napmam gerekiyor :S

@OyununOyuncusuBT , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler.!

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabiri Caizse ''Ortayı Doldursun diye konuşmuş Gereksiz anlamına Gelen ve Kötü gözüken Bir Şatocuk'' Deiştir bence Hatta Fazla Eleştiri almak istemiyorsan resimleri kaldır :D

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Genel Olarak Yapı'nın Şato İle Yakından Uzaktan İlgisi Yok Biraz , Yükseltme Olsa Şatocuk Diyebilirdik Evet Ama Yaptığınız Yapının Medieval Bir Evden Tek Farkı Kuleleri..

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tabiri Caizse ''Ortayı Doldursun diye konuşmuş Gereksiz anlamına Gelen ve Kötü gözüken Bir Şatocuk'' Deiştir bence Hatta Fazla Eleştiri almak istemiyorsan resimleri kaldır :D
Bence Genel Olarak Yapı'nın Şato İle Yakından Uzaktan İlgisi Yok Biraz , Yükseltme Olsa Şatocuk Diyebilirdik Evet Ama Yaptığınız Yapının Medieval Bir Evden Tek Farkı Kuleleri..
Aslında şato değil sadece bir başlangıç mekanı... Adına ne koysam diye düşünmüştüm de en iyi bu gitti :ASD