[MİNEPAXS] Şimdi Yaptığımız Yapıtları Yerli Yerine Koyma Zamanı ve Yeni Yapıtlar Yapma Zamanı Geldi!

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Merhaba arkadaşlar ben MinePaxs'ten OyununOyuncusu sizlere MinePaxs serverimizden resimler aktaracağız. Bu resimler sizlerin istekleri üzerine tek konuda toplanacaktır. Bizi takip etmek için bu konuyu takip etmeniz yeterlidir. Evet gel gelelim Haritamızın konumuna haritamız WorldPainter ile yapılmıştır. Krallıklar arası geçiş için çok güzel bir haritamız meydana gelmiştir ve bu haritayı dizayn etme vakti geldi. Krallıklarımızı gösterelim ilk krallığımız;

- OSMANLI KRALLIĞI -[YAPIMDA...]
[Yapım aşamalarını koymadık çünkü çok fazla fotoğraf olur biz sadece resim verelim.! Ama Emin Olun Ki Alıntı DEĞİL! Alıntı diyenlerde bir zahmet bulup ne alıntısıysa onu atın. Shaders ile çekmedik çünkü bazı arkadaşlar birde Shaders'sız çekseniz iğrenç olduğunu görürüz diyor ve Yapım Aşamasındadır siz bir şey buyurursanız onu yapalım.]

@OyununOyuncusuBT , [M]inecraft [T]ürkiye Forumuna Huzurlar Diler.!

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
osmanlı ama türk bayrağı :S
kuleler olmamış evler çok standart kalmış gemiye bişe demiyorum bile :D
yapıdaki en iyi şey ev olurdu her halde

OyununOyuncusuBT

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
osmanlı ama türk bayrağı :S
kuleler olmamış evler çok standart kalmış gemiye bişe demiyorum bile :D
yapıdaki en iyi şey ev olurdu her halde
Mmm, ilk olarak Kuleler olmamış evet çünkü eski zamanlar da adamlar Profesyonel bir şey dikicek değillerdi :) Eee, gemiyi saten değiştiricez diye üzerine not geçtim. Tekne gibi, öylesine varsay.
Osmanlı Krallığı ile ne alakası var ya :D
:D Biliyorum garip ama Türk krallıkları isimlendirmek istedik hani... Johns Krallığı felan olsun istemedik. İleride ki hedefimiz Ahmet Krallığı [Bu bir şakaydı :D]