OyununOyuncusuBT
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Nasıl yapabilirim? Örnek verebilir misiniz?Duvarlar Güzelde Kuleler Olmamış
Nasıl yapabilirim? Örnek verebilir misiniz?Duvarlar Güzelde Kuleler Olmamış
Böyle odun gibi yafMmmm, dediğinizi dikkate alacağım fakat şöyle bir şey var öncekilerin yedeklerini bulabilirsem tam 3 kule değiştirdim. Biri ince ve uzundu, biri orta ve savaş kulesi idi biride işte bu. Aralarında en çok bu yakıştı. Siz nasıl olsun isterdiniz?
Bi shaderla çek böyle beyin 404 fatal error veriyorCanlı görmek ister misiniz? Fikriniz %100 Değişecektir.
Tamam çok şikayet geldi bir örnek resim veya örneklendirme şeklinde betimlerseniz sevinirim. Nasıl yapayım?Böyle odun gibi yaf
Bende Shaders Mod Core yok ve bulamıyorumBi shaderla çek böyle beyin 404 fatal error veriyor![]()
Haritayı shader`i olan birine ver o çeksin o zaman çok zor değil yni z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_z-z-z-z-Z-Z_Z_Z-z_z--z---z_zZBende Shaders Mod Core yok ve bulamıyorum![]()
O Değil de Shaders Mod Core'si olan birisi, Shaders Mod Core'sini versin ben çekeyim? Çok zor değil yni z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_z-z-z-z-Z-Z_Z_Z-z_z--z---z_zZHaritayı shader`i olan birine ver o çeksin o zaman çok zor değil yni z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_z-z-z-z-Z-Z_Z_Z-z_z--z---z_zZ
Kopyala yapıştır akazi.O Değil de Shaders Mod Core'si olan birisi, Shaders Mod Core'sini versin ben çekeyim? Çok zor değil yni z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_Z_z-z-z-z-Z-Z_Z_Z-z_z--z---z_zZ
Konuyu saptırmayalım.Kopyala yapıştır akazi.
Birkaç videoya gir linkleri direk veriyor zaten...Konuyu saptırmayalım.