MinePixelNW Alımlar Başladı

RoWTeeN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yalan söylemekten zaten başvurusu iptal sayılır. Kendi zararına yapmış olur.
işte Alım yapanlar artık düzgün yapamıyor bea önüne geleni admin falan yapıyo :(
sunucuya bi girmiştim admin oldum ne oldu falan bile diyemeden başla lapise dedi o derece yaw ben kimim tanımıyo bile adam op veriyo bide
Adam akıllı sunucu açan yok iyiki bıraktım MC'yi

TheGodFather

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
işte Alım yapanlar artık düzgün yapamıyor bea önüne geleni admin falan yapıyo :(
sunucuya bi girmiştim admin oldum ne oldu falan bile diyemeden başla lapise dedi o derece yaw ben kimim tanımıyo bile adam op veriyo bide
Adam akıllı sunucu açan yok iyiki bıraktım MC'yi
Ben de eskisi kadar pek bakmıyorum. Alım yapan arkadaşların bu konuya zaten çok önem vermesi gerekir. Güven en önemlisi.

MrNed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ad:Mustafa Mert
Soyad:T**
İstediğim Yetki:UstaRehber
Diğer:Moderatlük yaptım daha önce 2 kere biliyorum rehber kodlarını - küfür etmem Serverinizde başarılar....Tekrar görüşmek niyetiyle...

Diğer:Moderatlük yaptım daha önce 2 kere biliyorum rehber kodlarını - küfür etmem Serverinizde başarılar....Tekrar görüşmek niyetiyle...

Alırsanız Sevinirim :))

Alırsanız Sevinirim :)
Bu Arada Skypeden Bulamazsanız Eğer Almayı DüŞÜNDÜYSEN Yaz Adımı Değiştiriyim.

SSlora_

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Akıl yaşta değil baştadır . Yaşın önemi yoktur . Böyle bir ayrımcılık yapmak zaten anlamsız .

MrNed

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ne Olur Ne Olmaz Ben Skype Adımı RainbowShot60 yaptım kolay bulursun :)

Ne Olur Ne Olmaz Ben Skype Adımı RainbowShot60 yaptım almayı düşünürsen eklersin :)

Zamion101

Marangoz
En iyi cevaplar
0
@Dnz16 Kardeşim sunucu ismi bulma yolunda kimsenin göstermediği kadar çaba gösterdiğini ve kafa yorduğunu görüyorum allah büyük yardımcın olsun!
Bu arada Yaş sınırı olması çok önemli! Neden diyeceksiniz daha sesi kalınlaşmamış aklı bazı şeylere yetmeyen daha Hayat Bilgisi dersi gören bir çocuğun (abi değil! dikkatinizi çekerim.) gelipte bir sunucuda yetkili olması başta az önce saydıklarımı yerine getiremiyeceği ve Güzel Türkçe'mizi düzgün kullanamayacağı için Yaş sınırı olması gerektiğini düşünürüyorum ve @RoWTeeN arkadaşımın dediğine katılıyorum.
NOT: Diyeceksiniz sen daha doğru düzgün Türkçe yazamıyorsun başkalarına laf ediyorsun ben uzun süreler yabancı sunucularda yetkililik (bana biraz mantıksız geldi kelime) yaptığım için ve Türkiye vatandaşı (Tekrar dikkatinizi çekerim Türk değil!) olan insanlardan çok yabancı insanlarla konuştuğumdan yazım ve konuşma konusunda Türkçem biraz kıt olabilir kusura bakmayınız.
Hepinize iyi forumlar dilerim.

LoopZone

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ad: Koray
Skype kullanmıyorum Discord varsa konuşabiliriz.
Steam hesabım: Hunter Of Dead
Görev yaptığım mevkiiler: Adminlik,Moderatörlük
Not: Tecrüben çoktur çok fazla sunucu açtım bazıları tuttu bazıları tutmadı sonuç olarak bu işten tecrübe edinebildim. Eğer yaşım inandırıcı gelmedi ise Discord üzerinden iletişime geçeriz.