BagCraft
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
ADMİN BAŞVURU FORMU:
Adınız: Emre
Soyadınız: Çakan
Yaşınız: 18
Minecraft deneyiminiz: 7 yıldır oynuyorum
Komutlarla aranız nasıl?:5 yıllık Yetkililik geçmişimden dolayı çoğu komutu bilirim fakat 1 yıl gibi bir süredir oynamıyorum geçen ay başladım yeni komutlar çıkmış isede hemen öğrenirim zaten.
Pluginlerle aranız nasıl?: Az çok zaten ilgi alanım değil
Builderlik yapabilir misiniz ayrıca?: Şu oyunda en çok zevk aldığım şeylerden biri iyi bir yapıt çıkarmak.Zevkle yaparım
Büyüklere saygılı mısın?: Elbette
Oyunculara saygılı mısın?: Kimse saygı çerçevisini bozmadıktan sonra tabikide bozsalar bile sabır
Skype kullanır mısın?: evet
Discord kullanır mısın?: gerekirse
Günlük kaç saat aktif olabilirsin?: 2-3 belkide 1-2 saat serverda kalabilirim çünkü 2 adet build projem var fakat çok boş zamanım oluyor bu sıralar build projesinden bazı günler dahada fazla kalabilirim.
Yetkini kötüye kullanır mısın? Asla
Adınız: Emre
Soyadınız: Çakan
Yaşınız: 18
Minecraft deneyiminiz: 7 yıldır oynuyorum
Komutlarla aranız nasıl?:5 yıllık Yetkililik geçmişimden dolayı çoğu komutu bilirim fakat 1 yıl gibi bir süredir oynamıyorum geçen ay başladım yeni komutlar çıkmış isede hemen öğrenirim zaten.
Pluginlerle aranız nasıl?: Az çok zaten ilgi alanım değil
Builderlik yapabilir misiniz ayrıca?: Şu oyunda en çok zevk aldığım şeylerden biri iyi bir yapıt çıkarmak.Zevkle yaparım
Büyüklere saygılı mısın?: Elbette
Oyunculara saygılı mısın?: Kimse saygı çerçevisini bozmadıktan sonra tabikide bozsalar bile sabır
Skype kullanır mısın?: evet
Discord kullanır mısın?: gerekirse
Günlük kaç saat aktif olabilirsin?: 2-3 belkide 1-2 saat serverda kalabilirim çünkü 2 adet build projem var fakat çok boş zamanım oluyor bu sıralar build projesinden bazı günler dahada fazla kalabilirim.
Yetkini kötüye kullanır mısın? Asla