Minestove - Kaliteli Sade Survival -

Minestove

minestove.com
En iyi cevaplar
0
Minestove Güncel ++

Oyun içerisinden kayıt kapatılmıştır. Kayıt olmak için
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Minestove Güncel ++

Minestove Güncel ++

Minestove Güncel ++

Yildizzburakk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bu serverda açildiggindan beri oynuyorum.server gayet adaletli ve % 100 emek serveri. Bi aralar sonradan alınan yetkililerin yolsuzluk durumları oldu. Ama minestove kurucusu duruma hemen el attı ve sorunu çözdü. Çok başarılı bir server herkese öneririm.

Minestove

minestove.com
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben bu serverda açildiggindan beri oynuyorum.server gayet adaletli ve % 100 emek serveri. Bi aralar sonradan alınan yetkililerin yolsuzluk durumları oldu. Ama minestove kurucusu duruma hemen el attı ve sorunu çözdü. Çok başarılı bir server herkese öneririm.

Yorumunuz için teşekkürler.

Güncel ++

Güncel ++

Minestove

minestove.com
En iyi cevaplar
0
Minestove Guncel ++

Güncel ++

Sunucunun gidişatı hakkında.. (Gelin konuya, tartışalım.)

Güncel ++

Birkaç gündür menülerde ve bazı komutlarda (Warp, Kit, SanalMarket vb.) olan sorunlar giderilmiştir.

Sunucuya 1.7 client'i ile girip tablist sorunu yaşıyanlar 1.8 ile giriş yapınız. (Önerilen: 1.8.8)

Güncel ++

Güncel ++

TGUcanTavuk

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bir sorum var size oyna. ve sizin ipniz va rya siz onu hangi şirketten satın aldınız acabha banada lağzımda modlu sunucumu pc den kaapanmayana geçirmem gerek

Minestove

minestove.com
En iyi cevaplar
0
Bir sorum var size oyna. ve sizin ipniz va rya siz onu hangi şirketten satın aldınız acabha banada lağzımda modlu sunucumu pc den kaapanmayana geçirmem gerek
Merhaba, reklam'a girmemesi için özel mesaj'dan yazdım.

Hey! Bir süredir vaktimiz olmadığı için sunucu ile fazla ilgilenemedik sunucu herzaman aktifti fakat yenilik ve ilgi olmadığı için biraz durgundu.
Yakın zamanda yetkili alımları olacak ve sunucuya yeni şeyler eklenicek, kaçırmayın!
Bizi forum sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Güncel ++

Yetkili Alımları Başlamıştır!
Detaylı bilgi için ->

Güncel ++

Güncel ++

Güncel ++

bekirozen01

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Server de 0 kişi var baska sv ye mi geçtiniz naptınız okdar güncel atıyorsuuz yine sv doluyor