Centeglassered
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Bizim amacımız yazım hatasında anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!Yazım hatalarıyla uğraşmak yasak![]()
Bizim amacımız yazım hatasında anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!Yazım hatalarıyla uğraşmak yasak![]()
Sonuç olarak yazım hatası, rapor etmiyorum neyse, sinirine giden varsa kurallara aykırı belirteyimBizim amacımız yazım hatasında anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!
Araya değil koymamışım. Şöyle olması gerekiyordu; Bizim amacımız yazım hatasında değil anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!Sonuç olarak yazım hatası, rapor etmiyorum neyse, sinirine giden varsa kurallara aykırı belirteyim![]()
birşeyler yazmak yazım hatası, ve bunu düzeltiyor. Sonuç olarak yazım hatası.Araya değil koymamışım. Şöyle olması gerekiyordu; Bizim amacımız yazım hatasında değil anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!
Yani yazım hatası herkeste olabilir. Ben hızlı yazmaya çalışırken yanlış yapabiliyorum ve bazen gözden kaçıyor. Bu sorun değil. Ama onun yazımı sanki, eklentiyi kendisinin yazdığını iddia ediyormuş hissi veriyor. Onu düzeltiyoruz sadece. Çünkü adamın demek istediği şey "Bu eklentiyi biz yazdık!" değil, "Bu eklenti artık sunucumuzda var, keyfini çıkarın!".
Aynen öyle.Araya değil koymamışım. Şöyle olması gerekiyordu; Bizim amacımız yazım hatasında değil anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!
Yani yazım hatası herkeste olabilir. Ben hızlı yazmaya çalışırken yanlış yapabiliyorum ve bazen gözden kaçıyor. Bu sorun değil. Ama onun yazımı sanki, eklentiyi kendisinin yazdığını iddia ediyormuş hissi veriyor. Onu düzeltiyoruz sadece. Çünkü adamın demek istediği şey "Bu eklentiyi biz yazdık!" değil, "Bu eklenti artık sunucumuzda var, keyfini çıkarın!".