MineTürk | Minecraft Cannon System | Factionda Çağ Açacak !

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuç olarak yazım hatası, rapor etmiyorum neyse, sinirine giden varsa kurallara aykırı belirteyim :(
Araya değil koymamışım. Şöyle olması gerekiyordu; Bizim amacımız yazım hatasında değil anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!
Yani yazım hatası herkeste olabilir. Ben hızlı yazmaya çalışırken yanlış yapabiliyorum ve bazen gözden kaçıyor. Bu sorun değil. Ama onun yazımı sanki, eklentiyi kendisinin yazdığını iddia ediyormuş hissi veriyor. Onu düzeltiyoruz sadece. Çünkü adamın demek istediği şey "Bu eklentiyi biz yazdık!" değil, "Bu eklenti artık sunucumuzda var, keyfini çıkarın!".

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Araya değil koymamışım. Şöyle olması gerekiyordu; Bizim amacımız yazım hatasında değil anlam hatasında, arkadaşın kullandığı kelimeler belirtmek istediğinden daha farklı anlamlar çağrıştırıyor. Olay bu!
Yani yazım hatası herkeste olabilir. Ben hızlı yazmaya çalışırken yanlış yapabiliyorum ve bazen gözden kaçıyor. Bu sorun değil. Ama onun yazımı sanki, eklentiyi kendisinin yazdığını iddia ediyormuş hissi veriyor. Onu düzeltiyoruz sadece. Çünkü adamın demek istediği şey "Bu eklentiyi biz yazdık!" değil, "Bu eklenti artık sunucumuzda var, keyfini çıkarın!".
birşeyler yazmak yazım hatası, ve bunu düzeltiyor. Sonuç olarak yazım hatası.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Aynen öyle.

İsovas

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten bu konuda genel olarak olup biten bu :lol:

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi