Mini Parkur !

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Bir Sunucuda Yaptığım Parkuru Sizlerle Paylaşmak İstedim Resimlerden Önce Bilgilerini Söyliyim
Zorluk Derecesi : 8/10

Yapım Süresi : 15 Dakika

Aşama Sayısı : 3

Resimlere Geçelim
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Forumlar

• Beğen
Reactions: DIO

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Medieval bloğu diye bir şey yoktur adam odunu modernde çk güzel kullanır bir şey diyemezsin :)
Fakat Bir Medieval De Çoğunluk Bakımından Quartz Kullanırsan Bozar ? Yani Medieval de Fazlalıkla Bu Bloklar Var .

Şaka yapıyorsun değil mi?
Hayır. Ayrıca Konuyu Baltala dığın İçin Rapor umu Ederim.[DOUBLEPOST=1407770461,1407770422][/DOUBLEPOST]
bir şey sanıp gelmiştim :(
Bir Parkurdan ne Beklersen Onu Yaptım :D Eleştirin İçin Saol :D

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Fakat Bir Medieval De Çoğunluk Bakımından Quartz Kullanırsan Bozar ? Yani Medieval de Fazlalıkla Bu Bloklar Var .

Hayır. Ayrıca Konuyu Baltala dığın İçin Rapor umu Ederim.[DOUBLEPOST=1407770461,1407770422][/DOUBLEPOST]
Bir Parkurdan ne Beklersen Onu Yaptım :D Eleştirin İçin Saol :D
Baltalamak.Ahahahahah :D gülmekten öldüm.Gerçekleri anlamak istemeyen biri daha!

BedriKR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baltalamak.Ahahahahah :D gülmekten öldüm.Gerçekleri anlamak istemeyen biri daha!
Gerçekleri mi ya aptalmısın ? Konuyu Baltalıyorsun cidden Yeter Parkur Yaptım Beğenmiyorsan beğenmediğini söyle ve eleştirini yap fakat olurmu illaha ' Medieval Böyle Olmaz ' ' Hahaha gerçekler ' ' Şakamısın hahaha ' Tarzı Saçma Yorumlar Yapın ?[DOUBLEPOST=1407770911,1407770864][/DOUBLEPOST]Allahını Seversen Minecraft Türkiye Forumundayız Ya Oyun forumu Gerçek ne Olabilir ki en fazla yapı berbattır bunuda anlanmayacak neresi var berbatsa berbat banane :QWE

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Medieval blokları diye bir sey yok. Parkuru kuvarzdan yapınca fantastik, kilden yapınca da modern olmuyor.

happyjhon

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Medieval temalı Parkur Diyebilirsin Hayatında Parkur Yapmadınmı Gerçekten ? Medieval'ın Ne Olduğunuda bilmiyorsun Büyük ihtimal Saol Yorumun İçin :)
1. Kardeş parkur ne oldugu senden daha ıyı bılyom parkur havada yerde bır ıkı block kurup ve ısmını parkur yapılmaz.
2.Sen yapılarıma bak ve benım medıeval bılıp bılmıdıgımı anlarsın.
3.Mantık hatası var medıeval eskı çag ve parkur yenı çag bu nasıl zaman makınesınımı ıcateetın naptın ?!
4.Herkezın solyedıgı gıbı medıeval block dıye bir şey yok zeka kupu.