[Mini Property] Skripti Devamı Gelecek Version [1.0]

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar

Skript konusunda bildiğim her şeyi kodlara döktüm.

Bu skripti yaparken @Secret_wither adlı kişiye de teşekkür ederim.

Skriptimin özelliklerini yazamayacağım çünkü bayağı büyük ama kodlarını atacağım.
Kod:
on place of a TNT:
    cancel the event
    send "<RED>Bu servere TnT Kullanimi Yasaklanmistir." to player
    remove all TNT from the player
    wait 1 seconds
    send "<Green>Lutfen bir daha TnT Kullanma." to player
on drop a TNT:
    cancel the event
    send "<Green>Tnt'yi Birakamazsin."
command /itemid <item=%tool%>:
    usage: "<orange>Eline bir esya alip <red>/itemid<green> yazmalisin."
    permission: item.id
    permission message: <green>Bu komutu kullanabilmen icin <yellow>item.id <green>permine ihtiyacin var.
    trigger:
        message "<orange>Elindeki Esyanin ID'si <green>%id of arg 1%"
command /temizle:
    usage: "<orange>/temizle
    permission: item.temizle
    permission message: <green>Bu komutu kullanabilmen icin <yellow>item.temizle <green>permine ihtiyacin var.
    trigger:
        message "<orange>Envanterin temizlendi."
        clear the player's inventory
command /*******et:
    usage: "<orange>/*******et
    permission: kill.geber
    permission message: <green>Bu komutu kullanabilmen icin <yellow>kill.geber <green>permine ihtiyacin var.
    trigger:
        send "<green>3 saniye sonra gebereceksin." to player
        wait 3 seconds
        kill the player
On Zombie Break Door:
    broadcast "<Green>Bir zombi birinin kapisini kirdi <orange>O_O"
On Craft:
    message "<orange>Bir esya yaptin."
On Death:
    send "<orange>Geberip gittin be kocum" to player
command /herkesigetir:
    permission: herkesi.getir
    permission message: <green>Yetkin yok <red>gerekli yetki:<orange> herkesi.getir
    trigger:
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>10 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>9 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>8 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>7 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>6 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>5 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>4 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>3 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>2 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 second
        send "<red> Herkes <orange>%player%<red> adli oyuncu tarafindan cekiliyor. <green>1 Saniye Kaldi!" to players
        wait 1 seconds
        send "<green>Cekildiniz" to players
        teleport players to location
on command "/bukkit:me":
    send "<green>Bu komut yasaklanmistir." to player
    cancel event
on command "/bukkit:op":
    cancel event
on command "/bukkit:kill":
    cancel event
on command "/bukkit:help":
    cancel event
on command "/bukkit:plugins":
    cancel event
command /1:
    permission: 1.1
    permission message: <green>Bu komutu kullanabilmen icin <yellow>1.1 <green>permine ihtiyacin var.
    trigger:
        send "<green>Creative moduna basariyla gectin." to player
        execute console command "gamemode 1 %player%"
command /0:
    permission: 0.0
    permission message: <green>Bu komutu kullanabilmen icin <yellow>0.0 <green>permine ihtiyacin var.
    trigger:
        send "<green>Survival moduna basariyla gectin." to player
        execute console command "gamemode 0 %player%"

İndirme linki:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

VirüsTotal:

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

YORUMLARINIZI BEKLIYORUM :)

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Güzel yapmışsın :) sen bunu geliştirirsen 700 satır fln olur heralde :D birde bunu bizim gruptw paylaşsana haftanın skripti olur büyük ihtimalle :)

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben herkesten daha iyi olmak için çabalamıyorum @Helter sadece başkalarına yardımımın dokunmasını istiyorum.[DOUBLEPOST=1404299920,1404299816][/DOUBLEPOST]Konumun adını değiştiriyorum. @SnKaan senin dediğin linklere baktım essentials daha önceden bulunmuş :D daha yaratıcı bir isim koyacağım.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Ben herkesten daha iyi olmak için çabalamıyorum @Helter sadece başkalarına yardımımın dokunmasını istiyorum.[DOUBLEPOST=1404299920,1404299816][/DOUBLEPOST]Konumun adını değiştiriyorum. @SnKaan senin dediğin linklere baktım essentials daha önceden bulunmuş :D daha yaratıcı bir isim koyacağım.
Hayır Öyle Demek İstemedim :D Essentials İçin Çok Kısa Bu Skript :D

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam ben yanlış anlamışım :D Otobüsteyken yazdım skripti :S 20dk sonra şarjı bitti laptopun :D

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Heykır ne be :D[DOUBLEPOST=1404300881,1404300643][/DOUBLEPOST]Bana skript ismi söyleyin aklıma bişi gelmiyo :S

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben artık essentialsdan kurtulmak istiyorum ama bazı özellikleri yüzündende kullanmak zorundayım sende bunu göze alarak yaparsan daha cok işe yarar gibime geliyor :)

örneğin 2 tane skript dosyası olustur birisi config gibi olsun digerinde komutlar bulunsun.Configden oyuncular istediği şeyleri açıp kapasın örneğin /setspawn
ben sunucumda spawn kullanmak istemiyorum o zaman onu configden kapatıcam ve işlevsiz hala gelcek ve yangın engelleme gibi şeyler koyarsan daha iyi olur :)

CleverMC

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SnKaan Yangın engellemeyi deneyebilirim.[DOUBLEPOST=1404314821,1404314669][/DOUBLEPOST]Özelden ip adresini atar mısın ?

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@SnKaan Yangın engellemeyi deneyebilirim.[DOUBLEPOST=1404314821,1404314669][/DOUBLEPOST]Özelden ip adresini atar mısın ?

Sunucumuz daha açılmadı yapılıyor pazartesi beta başlayacak ve beta alımıda doldu malesef.Ben zaten yangın çoğalmasını engelledim zaten örnek olsun diye söyledim :)