Mini Tower [Yıllar Sonra]

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
MCedit kullanmış! mcedit kullandığın için like vermiyorum ve şiddetle uyarıyorum tebrik etmeyin şu tembel kandırıkçıyı!
Tabi ... Bana Gıcığı Olan Birinin Böyle Cevap Vermesi Normal + MCEditi Sadece 2 Kuleyi Kopyalamak İçin Kullandım Bi İnsan Gibi Cevap Vermeyi Öğrenemedin İşin Gücün İnsanları Hayvan Yerine Koyarmış Gibi Zarlamak Kendini bir şey Zannetmek [DOUBLEPOST=1407135082,1407134966][/DOUBLEPOST]
Tower değilki bu.Castle tarzı bir şey sanırım bende emin değilim.Ama tower(kule) olmadığı kesin.
Tower Diye Başlamıştım =D

Son düzenleme:

Geleyepehele

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tabi ... Bana Gıcığı Olan Birinin Böyle Cevap Vermesi Normal + MCEditi Sadece 2 Kuleyi Kopyalamak İçin Kullandım Bi İnsan Gibi Cevap Vermeyi Öğrenemedin[DOUBLEPOST=1407135082,1407134966][/DOUBLEPOST]
Tower Diye Başlamıştım =D
MCEdit,WE gibi programları dünyanın en iyileri bile kullanıyor.Bunların tek yararı minecraft doğasında olmayan şeyler (havada duran kumlar,görünmezbloklar) ve yapıları daha kısa sürede yapmaktır.Kardeş ben bir kule yaptım yerini değiştircem napayım ? Kırıp yenidenmi yapayım we ile mi taşıyayım.Kuleyi sonuçta yaptım.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
MCEdit,WE gibi programları dünyanın en iyileri bile kullanıyor.Bunların tek yararı minecraft doğasında olmayan şeyler (havada duran kumlar,görünmezbloklar) ve yapıları daha kısa sürede yapmaktır.Kardeş ben bir kule yaptım yerini değiştircem napayım ? Kırıp yenidenmi yapayım we ile mi taşıyayım.Kuleyi sonuçta yaptım.
Savunduğun İçin Sağol

Son düzenleme: