Minigames Önerisi

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skriptle yapılacak minigames önerisi varmı
güzel olursa kodlamayı deniyicem
istediğiniz gibi anlatabilir siniz.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
isteğin varsa kendim yapıcaktımda beni bu kadar ezmeyin daha burda 1 günlük adamız ?
sizin ilk kodlarınız neydi acaba

benim ilk kodum "print("hello world")" dü
Daha 1 günlük adamız diye geçiştirmek saçma bir şey, doğuştan gelen bir şey bile denebilir. Mantığın yetiyorsa kolaylıkla yaparsın, 1 gün falan alakası yok skriptin "dili"(olmasa da) İngilizce direk zaten.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu İlk Skript Yapanların Üstüne Gidiyorsunuz Yeni Başlayanlar Hiç Kalmadı Bi Susun Adam Gibi Cevap Verin Bunun Gibi Cevaplar Vericeksen Çık Konudan " GOO "
Daha açıklayıcı anlatıyorum; Adamın skript sormasın da bir şey yok. Sorsun yoksa öğrenemez. Ama minigame konusu skripte mi giriyor? Şunu dese tamam; "MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" ya da "Şunları yaptım bir el atın." (Böyle bir konusu var ona bir şey demedim). Ama minigame'i de başkalarından alırsan bu eklenti olmaz ki? Yani sen bu konuda ne düşünüyorsun @GetqusA ?

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gravity Minigames yapayımmı ?[DOUBLEPOST=1432017205,1432016923][/DOUBLEPOST]
Daha açıklayıcı anlatıyorum; Adamın skript sormasın da bir şey yok. Sorsun yoksa öğrenemez. Ama minigame konusu skripte mi giriyor? Şunu dese tamam; "MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" ya da "Şunları yaptım bir el atın." (Böyle bir konusu var ona bir şey demedim). Ama minigame'i de başkalarından alırsan bu eklenti olmaz ki? Yani sen bu konuda ne düşünüyorsun @GetqusA ?
"MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" ya da "Şunları yaptım bir el atın." diye bir konum hiç olmadı ? [DOUBLEPOST=1432017263][/DOUBLEPOST]
Kendin mi eklenti yapıyorsun bize parsel parsel yaptırıp topluyor musun?
+ sen skript yapmayı bile bilmiyosun burda ne arıyosun ?

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gravity Minigames yapayımmı ?[DOUBLEPOST=1432017205,1432016923][/DOUBLEPOST]
"MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" ya da "Şunları yaptım bir el atın." diye bir konum hiç olmadı ? [DOUBLEPOST=1432017263][/DOUBLEPOST]
+ sen skript yapmayı bile bilmiyosun burda ne arıyosun ?
Skript için bir şey bilmeye gerek yok. Sırf İngilizce. ALgoritma oluşturman lazım; ben zaten programcıyım.
Skript'e ihtiyacım yok istediğim eklentiyi daha kaliteli bir şekilde yazabilirim.
"MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" diye bir konu açtın demedim. Nasıl okuyorsun?
"Şunları yaptım bir el atın." lafın gelişi böyle yazdım. Bahsettiğim konun; https://forum.gamer.com.tr/konu/ucan-insan-1-0.263309/#post-1485317

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Skript için bir şey bilmeye gerek yok. Sırf İngilizce. ALgoritma oluşturman lazım; ben zaten programcıyım.
Skript'e ihtiyacım yok istediğim eklentiyi daha kaliteli bir şekilde yazabilirim.
"MineZ'nin skriptini nasıl yapabilirim?" diye bir konu açtın demedim. Nasıl okuyorsun?
"Şunları yaptım bir el atın." lafın gelişi böyle yazdım. Bahsettiğim konun; https://forum.gamer.com.tr/konu/ucan-insan-1-0.263309/#post-1485317
kardeşim sende emek hırsızlığı yaptın o konumda (kusura bakma)
ben uçan insan yaptım sen uçuran çubuk