Minigames Plugini Ayrıntılı Anlatım Yapabilecek Varmı ?

Chronias

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Esselam

Kardeşlerim bu gün Minigames hakkında bir araştırma yaptım ve neredeyse bütün sitelerde İngilizce kodlar var
Dedimki bi türk forumlarına bakayım ve gördüm ki Türkün biri almış kodları Google Translate'nin kötü ingilizcesine emanet etmiş :creeper:
Tamam türkçe biliyoruz ama adam öyle yapınca İngilizce bana daha kolay geldi :D
Malum zaten Google'nin İngilizcesi :)
Dedimki Minecraft Türk te bu Pluginin bir bileni vardır ...
Eğer bilen var ise lütfen esirgemesin çünkü kendim için değil Oyuncular için istiyorum
Ve biliyorumki çoğu serverler de çalışmış olan arkadaşlarımız var ve bizim gibi Minecraft Amatörlerine yardım etseler ne kaybolurki ?
Tamam ingilizcem var ama bakın şöyle bir kayıt var ben Bilgisayar okumuyorum ve çoğu kodlar Type (Tip) - Parameter (Parametre) Vesaire gibi kodlar
Şimdi diyelim Type nin anlamını çözdüm : Tip ; Peki ne kastetmek istiyor ? bunu bilemem çünkü Bilgisayar okumuyorum
O yüzden diyorumki adam gibi bu plugini Türkçeleştiren yoksa ben bunu yapmaya hazırım.
Rica ediyorum bir bileniniz vardır illaki
IslamCraft server çalışmalarıma devam ediyorum ama dediğim gibi bu Plugin benim bilgimin dışında
o yüzden sizin gibi insanlara müracaat edip öğrenmek isterim.

Not : Minigames pluginini eğer anlatılacaksa bir zahmet sadece kodlar değilde nasıl yapılacağını da yazarsa memnun olurum
Ayrıca bu modu öğrendimmi
Size büyük bir video hazırlıyacağım
Ve sizin için Tüm pluginlerin açıklamasını yapıp kodlarını vereceğim ve artık her plugini tek tek araştırmayacaksınız.
Birdahaki açtığım konumda size Hem pluginleri hemde 50 Warp olan Dev Serveri tanıtacağım
Warplara eklenenler : Çanakkale,Bul Kazan,Karanlıklar Odası,Buz Küresi

Saygılarla : Paradise|Chronicle Sunar

Maruf61

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Minigames plugini asiriderecede kapsamlı bir Plugindir. Ypilabilecekler neredeyse sonsuzdur codelari anlamak icin videolar izleyebilirsin eger sana anlatmaya kalkarsam sabahakadar cikamayiz burdan :) youtubeda videolar ara illaki bulursun kolaygelsin :) biraz ogrendikden sonra takildiklarini sorabilirsin :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi