Minigames YARDIM !

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ,
mingames pluginiyle ilgili bir sorunum var
-Adam bir minigamedeyken sunucudan çıkıyor,tekrar girdiğinde arenanın içinde doğuyor.Ben ayarlayabildiğim bir yerde doğmasını sağlayamaz mıyım ?
giriş yapınca arenada kaldığı yerden devam ediyor.Authme'den dolayı kaynaklanan bir hata :(
/mgm set TntSpleef quit işe yaramadı.

GİRİŞ YAPMADAN ÖNCE BURADA DOĞUYOR.

GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA ANİDEN KENDİMİZİ ARENANIN İÇİNDE BULUYORUZ.

-Minigameste bir arenada kırılan bloğun yenilenmesini nasıl sağlarım ?
@>>TheLegend<<
@canyo

Son düzenleme:

BayPenguen

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mgm set TntSpleef quit olmıcak doğrusu /mqm quit sadece otomatikman bulundugu oyundan çıkar[DOUBLEPOST=1395343142,1395343056][/DOUBLEPOST]EDİT : pardon demek istedigini yeni anladım yanlış yazdım

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/mgm set TntSpleef quit olmıcak doğrusu /mqm quit sadece otomatikman bulundugu oyundan çıkar[DOUBLEPOST=1395343142,1395343056][/DOUBLEPOST]EDİT : pardon demek istedigini yeni anladım yanlış yazdım
:D Sorun yok.[DOUBLEPOST=1395344536][/DOUBLEPOST]BİRİSİ ÇOK ACİL YARDIM EDEBİLİR Mİ ??[DOUBLEPOST=1395433590][/DOUBLEPOST]GÜNCEL

Son düzenleme:

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten minigames kurulumunu buradan öğrendim :)
Çeşitli güzel oyunlar kurdum.Ancak birisi minigame'deyken minecraft kapatınca bu sorun ortaya çıkıyor.
Giriş yapmadan önce doğması gereken minigames lobisinde doğuyor.Giriş yapınca en son çıktığı yere yani arenanın içine ışınlıyor.Authme ile minigames birbirine ters mi düşüyor anlamadım gitti.
@>>TheLegend<< bir de sen bakar mısın[DOUBLEPOST=1395482441,1395470283][/DOUBLEPOST]Hadi 2 gündür yardım bekliyorum birisi çözüm söylesin.. :( Çok güzel şeyler yapıcam ama şu sorunu halledemediğim için ortada kalıyor her şey.YARDIM.[DOUBLEPOST=1395574221][/DOUBLEPOST]GÜNCEL[DOUBLEPOST=1395593579][/DOUBLEPOST]GÜNCEL

Son düzenleme:

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Sorunun aslında çok basit.
Tek ihtiyacın olan, eklenti hakkında bize sağlanmış olan ayrıcalıkların farkında olmak.
Bahsettiğin blok yenileme sistemi Minigames eklentisinde düşünülmüş ve blok whitelist gibi bir sistem çıkarılmış.
Bu sistemde sadece belirlediğin bloklar kırılabilir veya sadece belirlediğin bloklar kırılamaz.
Sadece komut ve kullanım bilgisi gerekli.

İhtiyacın olan komutlar;
/minigame set <oyun-ismin> blockwhitelist <true/false>
Bu komut ismi geçen oyun için blok whitelist sistemini açmaya veya kapamaya yarar.
/minigame set <oyunismin> blockwhitelist add <blok>
Bu komut ismi geçen oyun için whiteliste kırılabilecek blokları listeler.
Yani sen buraya sadece kırmalarını istediğin blokların kodlarını gireceksin. Örneğin: /minigame set deneme blockwhitelist add 2
/minigame set <oyun-ismin> blockwhitelist remove <blok>
Eğer hata yaparsan silme komutunu kullanabilirsin.
Eğer ki oyunda hiçbir blok kırmalarını istemiyorsan buda mümkün,
/minigame set <oyun-ismin> blockbreak <true/false>
Eğer ki oyunda hiçbir blok yerleştirmelerini istemiyorsan,
/minigame set <oyun-ismin> blockplace <true/false>
Komutlarını kullanabilirsin.

Diğer sorunun hakkında ise,
Çıkış alanı veya bitiş alanı oluşturman gerekli.
İkisinide aynı çıkış bölgesine yapabilmen mümkün.
/minigame set <oyun-ismin> end
/minigame set <oyun-ismin> quit
Komutlarına ihtiyacın var zaten minigames için geliştirilmiş tek çıkış ve bitiş bölge ayarlama komutları malesef ki bunlar.
Eğer farklı sorunların var ise skype adresimden destek olabilirim.