Minigameslerden para kazanma yardim

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhabalar.başlıkta da okuduğunuz gibi bi durum var.mesela skywars i veya ultimate survival games i kazandığında para kazanacak.bunu nasıl ayarların.

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minigamese Ait Bazı Kodlar Var Youtube Yazarak Videolu İzleyebilirsin ,, Örnek Olarak Spleef , Parkur , Survival Games , Paintball vs vs

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
saol aga[DOUBLEPOST=1433928058,1433927976][/DOUBLEPOST]bakrtımda bu parkur için ben survivalgames skywarsta fln dedim

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Survivalgames skywars oitc ve hatırlamadığını minigameler

LenovoA3300-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide mantığını anlatırsam sevinirim

____

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eğer gerçek para ise;
Özel bir plugin veya skript yazman gerekir.
Eğer oyun parası ise;
"Economy" adlı plugini kullanabilirsin.
[DOUBLEPOST=1433950929,1433950898][/DOUBLEPOST]
Eğer gerçek para ise;
Özel bir plugin veya skript yazman gerekir.
Eğer oyun parası ise;
"Economy" adlı plugini kullanabilirsin.

̵̵̩̪̪̗̲͉̫̫̣̦̯̳̇̋̏͗ͩ͒̃͗̈́͛̚͡ͅ ̧ͪͧͨ̓ͨͮ̀ͫ͊̓ͤͨ̿ͩ̾̋ͥ̚͟͢͠҉͔̮̠͓ ̷̧̢̛̟͉̟͚̝̜͖͕̞̇̄̇͂͐̂̿̕ ̨͓̖̝̲͈̿͐̌͊ͫ̇̓ͫͯ̕ ̡̝͙̱̳̅͒͆̽ͬͫ̈́̚̚͞ ̷̡̡̫̤̠̘͚̎̍̿ͮͫ̅̔̚͘͞ ̵̸̜̱͙̺̬͇̖̘̠̫̳͚͙̝̥̩̣̝̍̓̏͒ͣ̀̑ͦ̈̌ͤ́͠ͅ ̃ͩ̓̈́ͩͣͦ͛̔̀͛͒҉̥̤̭͎̬͙͕̠͖̱̬͢ ̸͆̆̄ͬ͊̋ͥͥ҉̺̗̱͉̳͎̭͙̙̰͈͕̪̯̠͚̠̗ ̡̧͑͆͗͂̔̀͝͏͔̺̣̪̱͈̺̭̺̫̰̼̘̪ ̧̛̗̠̳̼̟̪̟̠̯̠ͨ̽ͩ̂̅̐̒̈ͯ͑ͬͪͤ̇̎̊̈́͝ ̸̭̞̫̜̟͐̐ͨ͛̏̽ͭͦ͒́͗̿ͭ͆ͭͬ͐͞͡ ̵̣͚͔͙̬͓̗͈̜̞̬̯͚͈̭͕̦͓ͯͪ̒͑̉͜͠ ̡̧̻̳̞͎̬̜͖ͥ̃ͣ̐̀͗̇̃̀͌͂͑ͧͪ͘͝ͅ ̨͐̅ͧ͊ͥ̃ͪ͂ͨ́̇̂͏̙̥̳̞̠͚͈̦̦̯͔͖͔̤̪̼ ̳̥͇̹̻̘͐̿̉̅̀͠͝ ̢ͣͤ͂̎͟͝҉̩̰̝͈̟͈̼̟̳̟̻̥̖͎̗̫͈̬͠ ̸̨̰̲̘͓ͦ̈̇̄̕ ͋͌̅̅̈̍͒ͮ̓̋͂̉ͥ̽́̽̊͝҉̢͓̞̭͇̘͎̠͖̩̩̜̺̞̰̭̀͜ ̬̩̪̞̗̾̈̒͆̾͗̀͘ ̢̡̼̞̦̥̰̲̻͇̐ͩͩ̽ͮͦ̇ͫ͌ͯ͗̚͢͝ ͎̼̻̖͈̰͖̪̺̩̪̻͚̬͚̹̩͂ͤͯͤͪͣ͐͆͒ͣͥͯ̍ͫͣ̇́̚̕͟͜͟͡
̝̙ ̵͔͙̠̠͚ͪ̑̅͊̎̈́̅̂͆͗̊ͩ͂͊̍͟ ̶̛͎̭̙̰̜̮̺͍̥͈̠̹̗̗̜͚͔̑͒͋̓͋͛͆̐ͩ̆͋̏̽̒ͩͩͪ̓ ̷̻͙̦͔͚ͭ̑ͧ̓ͩ̓ͦ̓ͦ͐͛̏́ ̯̗̹͚̜̺̭̻̩̹̠̱̲̦̮ͥ͑ͭͯ͗̋͊ͪͨ̐̌ͫ͂͊̄́́̚͢͜͠ ̌̀͂̂̍͒ͪ̚͏̵̸͔̦̘̮̘̻̭͙̘̹͙̦͔̜͉̙͟ͅͅ ̨̩̳͚͙͙̲̗͓̬̪̙͇͍̪͇̲̙ͩ́ͣ̍̇̃͂ͨ̽͒̽̀̿̂͡ ̵̛̟̲̘̪̩̗̰̪̣̘̪͓̤͓̮̽̄̑̃ͥ͛̄̋̈͊͒ͩ͟͠ ̢̯͔̘̘̞̖͎͕͎ͪ̒̎͛̾̽͂̽ͫ̃͋́̕ͅ ̴̡͇͍̮̯̬̲͈̺̗̖̬̥̖͇̯͎͙̓͐̅͆̅͌ͧ̽͑͋̎̅̀ͦͮ͒̌͒ͬ̕͜͟ͅ ̶̵̛ͦ̾̓͂̋̑͏̷̯̻̰̳̫̲͚̺̙̣̱̪̮̼̠̻ ̒ͧ̅ͩͩ̃͌́̍ͣ͡҉̧̖̹̙̥̤̼̭̜̪̠̯̱̳ͅ ̴̛̻̝͔̥͖̭͓̣͍͉ͧͣ̇͛̍͘͜͢ ̸̑̊͐͋ͬ̓̌̆ͦ̽ͣ͑̄͏̵̨̱͓̣̱͎͎̳̪̠ ͖͚̮͈̜̩͉̖̭̩̈́̽̔̀͌̿̕͝͠ ̶ͩ̓ͦ̃̓ͨ̏̚͏̗̜̘̭̗̻̰̼ ͒̏̂̃̾͑͛ͬͫ̚̕̕͠͏̣̺̣̩͚̻̱̼̦͚̲͙ ̸̡̢̘͖͓̖̫͍̥̩͇͔̞ͤ̊ͮͯ̽̈́͋̽̄ͮ̂́̍̉̚͟͞ ̙͈̬͚̻̜͔͛͌̽ͯ́̋ͫ͋̅͛͐̉͂̒ͫ̇́̚̚̚͢͜ ̦̭̞̤̱̘̖̠̥͈̱̲̞̰̺͕̠ͩ͂̆̌͊ͪͪ͐ͥ̎̂̋́͝ ̴̷̭̠̤̫̞̘̖̑ͬ̇̏͌̔ͮ͆͒͞͝ ̷ͪ̒̊̉̏͗ͦ͐ͤ̿ͨ̃͜͟͠͏̳̪̯͇̼ ̥̯̯̟̗͓̱̔͛ͪ̓̈͘͞ ͥ̽̑ͯͦ̂͋́͟͏̛͉̟͈͎̹̙̗̜̫ ̧̨͍̰̖̜̭̆̊ͪͥͯ͑͌͗ͯ̒͠͝͠

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet iconomy plugini ile para alçak ama survivalgames i kazanınca hesabima 100 TL gelcek

Demirhann

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bide mantığını anlatırsam sevinirim

Dediğim gibi mantığı attığım videoda sabit eğer adam akıllı izlersen diğerlerinide çok kolay yapabilirsin

oitc :

skywars :

survivalgames :

Buyur bunları minigames olarak da ekleyebilirsin..

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen benim demek istediğimi anlamadin