| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu 1 buçuk saate yakındır kapalı. Bir event yapıldı, devamında sunucu kapandı ve tekrar açılıp birkaç dakika sonra gene çöktü. Ne zaman açılacak acaba?

jungleasdas

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Serverde REHBERİNİZ bana ./crash yaz edit kazma geliyor dedi yazdım ve serverden ban yedim banımın kaldırılmasını rica edicem nickim jungleasdas

kusura bakmayın ama nitradodan dolayı oldu birdaha olmayacaktır

Güncel 27.03.2016
Serverde REHBERİNİZ bana ./crash yaz edit kazma geliyor dedi yazdım ve serverden ban yedim banımın kaldırılmasını rica edicem nickim jungleasdas

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

tamam kaldırıyorum

Kaldırdım girin iyi oyunlar

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu aslında gayet zevkli olmasına karşın mimarisi vasat. Avcı gibi bazı görevlere yaptığınız eklemeler, kazarak set kasma wb. çok güzel olmasına karşın mimari sunucuyu berbat etmiş. Ama sunucu gayet zevkli olmasına karşın vip- oyuncu dengesini ayarlayamamışsınız. Dyneslott mesela ws'de uzaklaşıp setine /repair all attığını söyledi ve üstündeki setin dahi canının fullenmesi çok saçma. Ayrıca viplere ve parayı verenlere çok ayrıcalık tanınıyor, bu beni çok rahatsız ediyor. Dyneslott geçenlerde ws'de fly açıyordu, Muhammed adlı admine şikayet ettik, banladı veya banlattı, bilmiyorum. Devamında 50 TL gibi ücret karşılığı banını açmanız çok büyük bir ayıp oldu, ayrıca dün akşam bir ws'de uçtuğunu gördüm. Ya hile aracılığı ile uçtu, ya da fly yetkisi hala var. Sizden vip- oyuncu dengesini ayarlamınızı istiyorum, ayrıca bazı warp'ların başlangıç yerlerini falan yenilemenizi rica ediyorum. Ödüllü mimari yarışmaları yapabilirsiniz mesela. İyi forumlar.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu aslında gayet zevkli olmasına karşın mimarisi vasat. Avcı gibi bazı görevlere yaptığınız eklemeler, kazarak set kasma wb. çok güzel olmasına karşın mimari sunucuyu berbat etmiş. Ama sunucu gayet zevkli olmasına karşın vip- oyuncu dengesini ayarlayamamışsınız. Dyneslott mesela ws'de uzaklaşıp setine /repair all attığını söyledi ve üstündeki setin dahi canının fullenmesi çok saçma. Ayrıca viplere ve parayı verenlere çok ayrıcalık tanınıyor, bu beni çok rahatsız ediyor. Dyneslott geçenlerde ws'de fly açıyordu, Muhammed adlı admine şikayet ettik, banladı veya banlattı, bilmiyorum. Devamında 50 TL gibi ücret karşılığı banını açmanız çok büyük bir ayıp oldu, ayrıca dün akşam bir ws'de uçtuğunu gördüm. Ya hile aracılığı ile uçtu, ya da fly yetkisi hala var. Sizden vip- oyuncu dengesini ayarlamınızı istiyorum, ayrıca bazı warp'ların başlangıç yerlerini falan yenilemenizi rica ediyorum. Ödüllü mimari yarışmaları yapabilirsiniz mesela. İyi forumlar.
Görüşlerinizi Okudum Düşünecegiz İYi OYunlar İyi Forumlar

likelike

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Sunucu Süper Oynamanızı Tavsiye Ederim Üstüne Skyblock ta eklendi SÜPER Oldu Zaten Sunucunun Adminleri de Güzel Cana Yakın İnsanlardır Bence Oynamanızı Tavsiye Ederim KACIRMAYIN Sunucuyu [IMaster]..

Arkadaşlar Sunucu Süper Oynamanızı Tavsiye Ederim Üstüne Skyblock ta eklendi SÜPER Oldu Zaten Sunucunun Adminleri de Güzel Cana Yakın İnsanlardır Bence Oynamanızı Tavsiye Ederim KACIRMAYIN Sunucuyu [IMaster]..:D:D:D:D

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir türlü sesimizi duyuramadığımız için buraya yazıyorum. Skype'den hile videosu attım, hiç ilgilenen olmadı. Atanı neredeyse 5 gün oldu, ilgilenmiyorsunuz. Ayrıca sunucudaki hiçbir rehber görevini yapmıyor.(faction sunucusunu kastediyorum.) Ne sunucuda oynayanların sorunlarıyla ilgileniyorlar, ne chatı okuyorlar, ne de bir şey yapıyorlar. Göstermelik rehberler resmen. Rehber olmamama karşın onların görevini neredeyse ben yapıyorum. Ayrıca bir mute attığını gördüm Ruggel99'un (rehberin görevini yapması çok şaşırttı.), dyneslott abi-i zinası ana avrat sövüyor, 1 dakika atıyor sadece. Zaten bu dyneslott kaç kere banlandığında açılmayacağını söylediniz, para ile onurunuzu satacak kadar düşük müsünüz siz? Çocuk parayı basıyor, banını açıyorsunuz. Parası olmayan da olabilir, para yatırmak istemeyen de. Hadi onu da geçiyorum banımı yok 50 liraya açtırdım yok ben 200 lira vip aldım arkadaşa 50 tllik kendi banımı açtırmaya da 50 tl verdim falan milleti eziyor. YAPTIĞINIZ GERÇEKTEN AYIP VE TERBİYESİZLİK. İŞTE BU YÜZDEN GELİŞEMİYORSUNUZ. BU GİDİŞLE DE SUNUCUYU BIRAKACAK KİŞİLER VAR, BAŞTA BENİM.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hiçbir türlü sesimizi duyuramadığımız için buraya yazıyorum. Skype'den hile videosu attım, hiç ilgilenen olmadı. Atanı neredeyse 5 gün oldu, ilgilenmiyorsunuz. Ayrıca sunucudaki hiçbir rehber görevini yapmıyor.(faction sunucusunu kastediyorum.) Ne sunucuda oynayanların sorunlarıyla ilgileniyorlar, ne chatı okuyorlar, ne de bir şey yapıyorlar. Göstermelik rehberler resmen. Rehber olmamama karşın onların görevini neredeyse ben yapıyorum. Ayrıca bir mute attığını gördüm Ruggel99'un (rehberin görevini yapması çok şaşırttı.), dyneslott *****-i zinası ana avrat sövüyor, 1 dakika atıyor sadece. Zaten bu dyneslott kaç kere banlandığında açılmayacağını söylediniz, para ile onurunuzu satacak kadar düşük müsünüz siz? Çocuk parayı basıyor, banını açıyorsunuz. Parası olmayan da olabilir, para yatırmak istemeyen de. Hadi onu da geçiyorum banımı yok 50 liraya açtırdım yok ben 200 lira vip aldım arkadaşa 50 tllik kendi banımı açtırmaya da 50 tl verdim falan milleti eziyor. YAPTIĞINIZ GERÇEKTEN AYIP VE TERBİYESİZLİK. İŞTE BU YÜZDEN GELİŞEMİYORSUNUZ. BU GİDİŞLE DE SUNUCUYU BIRAKACAK KİŞİLER VAR, BAŞTA BENİM.
cok üzgünüm yogun bir stajım var artık dikakt edecegim iyi günler Sunucuda Yeni Eklentiler Vardır İyi Günler

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
rütbe fiyatları çok pahalı efsanevi 70 m ?? oyuncu 500 k ? tecrübeli 1,5 m ? uzman 3 m usta 4 m ?
Eventlerimiz Büyük Event Oldugundan Ve "Syllux Kutu" sundan 100k 100k cıktıgı icin biraz pahlılastırdık birazda zor olsun deilmi ?

Yeni Rekorumuz aslında daha fazla oluyor yalnız foto alamıyoruz Yakında bir Sunucu Daha Eklencek