| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Yazmamak için kendimi tutuyordum. Sonuçta hem forumu bıraktım birde sunucuya yardım etmiştim. Şimdi kaliteliyiz vs. diyorsunuz.

Oh pardon sanırım göremediniz buyurun birde yakından bakın.

Hala göremedi iseniz ben yazayım. Hack serbest ops özür dilerim "Hack Serberst" yazmış onu bile becerememiş arkadaş. Aaa durun bakın az önce ne oldu

Bir fark göremediniz mi ? Anında ifşalanmaktan korkan burak mesajı kaldırdı. Ben böyle korku görmedim. Madem ifşalanmamak için kaldırabiliyorsun mesajı neden durumunda "Dışardayım Bakamam" yazıyor arkadaş ?

Ben o kadar yardım ediyorum skript lerinde lapisden çıkan şeyler zaten özenti. /bak varmış neymiş tesadüf olmuş. Skriptlerde yardım adlı bir ton yardımcı oldum ardından ne oldu ? Küfür yedim. Bu kadar rezil bir sunucu görmedim. Bir ton yalanyacaklar. Küfür olayin resmini bulamadım buldugum vakit buraya ekleyeceğim. Boşuna böyle çocukların açtığı sunucular yüzünden Türkiyedeki sunucular gelişemiyor. Rezillik.

@Pyme birde buna bakip yorum yapabilirmisin ?

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkçe öğretmenine ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum. Sunucuya gelirsek oyuncu çekme çabalarında olduğunuz çok belli. Sırf oyuncu çekmek için hileyi serbest yapmanız ve sürekli konu başlığında 120TL VIP ÇEKİLİŞ yazması bence doğru değil. Hile koruması konusunda 5GBP verip AAC veya $5 AntiAura alamayacaksanız diyeceğim bir şey yok.
simdi oyuncu cekememe dediyseniz benim günlük online 90+ kesin hile olsada olmasada
2. konuya gelirsekte baslıgı 1 kere degistirdim söyledim reklam tagı gitti simdi tekrar degisirsem degismeycekler vede acc yükledik yok adamlar acıyor sslere bakın isterseniz gelin skype göstereyim Skype cancan0163 türkce ögrenmeye ihtiyacla alakası yok herkesin konusma yazma sekli farklıdır eger türkceyi yanlıslıkla böyle kullandıysam sende bunu böyle yorumluyorsan peki ihtiyacım var Ama Önce Bir Git Atalarına Babana Annene bak onlarda böylemi iyi forumlar

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim ailem seni ilgilendirmez ama ben yinede söylüyorum, ben ve ailem Türkçe'yi düzgün konuşuruz. Senin her hatanı başkalarının kusuru ile örtme çaban çok üzücü. Burası bir forum ve herkes doğru anlaşılmak için ortak dilimizi düzgün ve imla kurallarına uygun olarak kullanmak zorunda. AAC doğru ayarlar yapıldığında %99'a kadar hileyi engelliyor.(ben kullanıyorum) Başlık değiştirmek çok zor bir şey değil, üst kısımda bulunan konu araçlarından 30 saniyede değiştirilebilir. (İmla kurallarına takıntım var.)
kardesim ben konusmuyorum yani bu yazdıklarımdan anlamıyorsan cıkıp gidebilirsin ben sen anla diye yazma gibi bir lüksüm yok ister anla ister anlama ayriyetten acc sende calısıyorsa at kullanalım bende engellemiyor vede baslık degistirme diyorsun bende biliyorum degisince Reklam tagı varya hani kırmızı olan görmüyorsan hani söylim tekrar o gidiyor anladınmı kardesim yani gereksiz konusma

Bu arada Serverin cok güzelmis 0/4

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Simdi öncelikle sunucum günlük 100+ cekiyor sadece faction herkes günde 20 kere ss geliyor bu sslerin 1 ni halletmek icin 2 tarafıda hosnut etmek zorundayız Ve Koruma üzerinde calısıyoruz bitirene kadar hack serbesttir Bu arada @Ragnarak senin sunucunda hack var sen izin vermiyorum diyorsunda hic kontrol ettiginmi var kardesim yani bos laf yapmaya gerek yok burda sen hack yok diyorsun ne bir ilgilendigin var ne bir calıstıgın Youtubeye MiraFaction yaz Bakayım bir bka Hack Videolara Onlar Bile az skypeden gösteren vs atan

Simdi Rezalet Dedigin Sunucu Günlük 50 Fark Atıyor Sana Yani Bos Laf Yapmaya Gerek YOK Simdi Kaybol Konumu Baltalama
:)

ahahhah senmi ettin skripte bir tane skript e ettin oda bir küre sistemyidi onuda yapmadım

Peki Sen Ne yaptın Benim /büyübas Skriptimi caldın yalansa yalan de hatta kendin dedin ben kullanacam diye yani bos lafyapma

Haklısın +50 fark ile sen geçiyormuşsun. Aa baksana biz öndeyiz. Üstelik ben hilelere izin vermiyorum. Gördüğüm yerde banlıyorum sense kullan kardeş sorun değil diyorsun. Aramızdaki fark bu. Çoluk çocuğun açtığı sunucu bu olsa gerek.
Düzgünce bir şey sordum ve cevap alamadım + olarak atarlanan gencimiz bi anda bana laflar yağdırmaya başladı.

Yardım isteyen bir burak. Aaa hani sadece çember şeysinde yardım istemiştin ?

Keşke o çağrıdan çıkıp çağrıyı silmeseydim. Skriptte ne kadar rezalet olduğunu gösterirdim.

Son olarakta sevgili arkadaşım. hour ve second arasındaki farkı bilmemen beni üzdü.

Sadece susuyordum , bekliyordum. İfşa etmek istemiyordum. İçime attıkça senin çocuk tarafın yüzünü daha çok gösterdi. Buyur rezilliğin.

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu benim yan carım deil arkadasım bakabilirsin ipden modlara söyle bu aradada konuma dahada bisey yazmassan sevinirim iyi günler