| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

fallen2k3

PvP Serverimiz açıldı : 46.20.1.66:1175
En iyi cevaplar
0
Ben mi yanlış görüyorum sunucu bilgilerinde 16GB ram demişsiniz server özellikleri bölümünde ise 6GB ram demişsiniz.

Harunkbts

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim emin olmadan yazıyorum fakat /bak komutu @Ragnarak icemc den rütbehammadde ise @HGSquire den çalıntı gibime geldi. SW güzel tebrik ederim :) Texture packi atarsan iyi olabilir :D

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim emin olmadan yazıyorum fakat /bak komutu @Ragnarak icemc den rütbehammadde ise @HGSquire den çalıntı gibime geldi. SW güzel tebrik ederim :) Texture packi atarsan iyi olabilir :D
öncelikle bak komutu onlara ait olabilir bilmiyordum yalnız ben onların serverine hic girmedim girdiysemde zaten onlar benim yakın arkadasım hee rutbe konusu ise her serverde olan bir eklenti bende kullanmak istedim ayriyetten UNUTMAKİ YANİ ADAM AUTHME KULLANIYORSA BEN KULLANAMAZMIYIM VEYA ADAM BİR SKRİPT YAPMIS BENDE ONUN BENZERİNİ YAPARAK KULLANAMAZMIYIM
BİRDE BEN DEGİSTİRDİM BENİM SERVERİMİN ÖZELLİGİ PARA VERME VE RASTGELE KAGIDI VERMESİ
TESEKKÜRLER ....

TEXTUR PACK DEİL SHADER

Teşekkürler Kusura bakmayın Biraz Fevri Cıkmıs olabilirim Özür Dilerim