| MiraNetwork | | Faction | 1.8 - 1.12.2 | BankaSoygunu - Marijuana - Boss - Rütbe | Haydi Sende Aramıza Katıl ...

ElfonseReyiz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Banlarım Arkadasıım Teşekkürler

Videoların isminide MiraFaction Yaparsan Sevinirim

@ElfonseReyiz Buyur Kardesim Seninde SS geldi Banned
4 gün öncesinden kalma kardesim banlar zaten acildi ona bakarsan bende yeniden bütün cektilerimizi atiyim buraya toplu af getirdiniz dün biz bunlari dün gece cektik tarihlere bakarsan görürsün

Sylluxx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncell 22.06.2016

Güncell 23.06.2016

Bedwars Yakında Sizlerle

Sunucu Dev Bakıma Alınacaktır.

kdr943

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sunucu gayet güzel 2 haftadır oynuyorum fakat skyblock bölümünde kurucuyla bi anlaşmazlık oldu ve banladı. Adada o kadar emek var ve oyunda da skypeda da bir ilgilenme yok. 2 haftadır söylediğim buglardan eksiklerden birinde bir düzelme yok kusura bakma ama bro hem ilgilenmiyorsunuz hem de bi ilgilenin artık dedik mi 1 saat mute ardından ban bu nedir bro skype da gelmiyor EmreBey bi ulaşın da konuşalım bu böyle olmaz.

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim sunucu gayet güzel 2 haftadır oynuyorum fakat skyblock bölümünde kurucuyla bi anlaşmazlık oldu ve banladı. Adada o kadar emek var ve oyunda da skypeda da bir ilgilenme yok. 2 haftadır söylediğim buglardan eksiklerden birinde bir düzelme yok kusura bakma ama bro hem ilgilenmiyorsunuz hem de bi ilgilenin artık dedik mi 1 saat mute ardından ban bu nedir bro skype da gelmiyor EmreBey bi ulaşın da konuşalım bu böyle olmaz.
Kardeşim Serverde Kimse Gereksiz Yere Ban Yemez . Yanlış Hatırlamıyorsam Sen EmreBey e Hakaret Etmiştin Ama Sen Ginede TeamSpeak Adresimize Gelebilirsin .

Son düzenleme:

kdr943

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardeşim çok kez söylediğimiz istekler yapılmayınca sinirlenmiştik e oruçtan dolayı da sinir vurmuştu çok kişi tartışıyordu zaten o günü yetkililerle söylediğim cümle şu bak bro 'biraz ilgilenin amerika yeter artık' bundan sonra 1 saat mute sonra ' işinize gelmeyince ban mı atıyosunuz ' yazdım diye de sınırsız ban kardeşim ben 2 haftadır emek veriyorum oraya oyunla da ilgileniyorum siz ilgilenmeyince biz napalım skypedan da yazıyorum bakan yok ts3 dün geldim kimse yoktu bugün yine gelicem ama biriniz skype gelip bi konuşabilirsek daha iyi olcak harbiden kul hakkına giriyosunuz.

Hayır ilgilenseniz ilgilendiğinizi beğenmeyip üzerine ana avrat sövsek ban atsanız haklısınız da bu ayıp yani olmuyo böyle adam yerine koyuyoruz da yazıyoruz buraya

CngzhnDSTN

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeşim çok kez söylediğimiz istekler yapılmayınca sinirlenmiştik e oruçtan dolayı da sinir vurmuştu çok kişi tartışıyordu zaten o günü yetkililerle söylediğim cümle şu bak bro 'biraz ilgilenin amerika yeter artık' bundan sonra 1 saat mute sonra ' işinize gelmeyince ban mı atıyosunuz ' yazdım diye de sınırsız ban kardeşim ben 2 haftadır emek veriyorum oraya oyunla da ilgileniyorum siz ilgilenmeyince biz napalım skypedan da yazıyorum bakan yok ts3 dün geldim kimse yoktu bugün yine gelicem ama biriniz skype gelip bi konuşabilirsek daha iyi olcak harbiden kul hakkına giriyosunuz.

Hayır ilgilenseniz ilgilendiğinizi beğenmeyip üzerine ana avrat sövsek ban atsanız haklısınız da bu ayıp yani olmuyo böyle adam yerine koyuyoruz da yazıyoruz buraya
TeamSpeak İndirip TeamSpeak Adresimize Gelirmisin İp : Miranw.nitrado.net

kdr943

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
sunucu çökmüş kaç gündür aynı factionu yapıyoruz yapıyoruz diyosunuz zaten yapılı serverin neyini yapıyosunuz bu kadar süredir açın artık factionu falan serveri de açın nerde 80-100-120 online ??? kapatılcaksa süresinin bitmesi için oyalanıyosanız söyleyin de bilelim.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Rezalet sunucu

köpekler sizi daha sunucuya girilmiyor.
1.Olarak sunucumuzda herhangi "Reklamcı" tagına sahip biri yok. Ve bizde kimseye "Gidip Reklam Yapın" demedik. Yapanlar varsa bizden bağımsızdır. 2. Olarak ise gayette iyi sunucuya giriyor, hiçbir sıkıntısız oynuyoruz. Teşekkür ederim - MeuzySTAR (Skripter)

CGTurkey

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Burak bana otolapissat plugini lazım veyada skripti skype:thiagogamer333 Yardımcı olursan sevinirim bu arada başka konu açtığım için özür dilerim.

efeyagiz7

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
server müthiş lag 0 tavsiye ederim (burak abi ben rehberdim yetkim verilecekmi?)