Miselyum Nasıl Bulunur ? Veya Yapılır ?

tarantula35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Başlıkta Belirttiğim Gibi Miselyum Nasıl Bulunur ? Veya Nasıl Yapılır ? Çünkü Mantar Sadece Miselyumda Yetişiyor Artık... Toprakta Olmuyor...

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Miselyum'u sadece mantar adasında bulabilirsin. Mantar taşın üstünde de yetişir. Karanlık ve taş olan bir yere (örneğin mağara)da mantar çoğaltabilirsin.

tarantula35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Taşın Üstünde Oluyor Muydu Ya ? Bi Deneyeyim :) Ya Bide Zahmet Olmazsa bir şey Daha Soracağım. :) Enderman'a 6 Kere Filan Vuruyorum. 1 Vurmalık Canı Kalıyor Nerdeyse Kaçıyor Bidahada Gözükmüyor Yan, 5 Kere Oldu Bu Olay Önceden Olmuyordu Neden Olabilir ? Benim Şansıma Mı Acaba ? :D

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Taşın Üstünde Oluyor Muydu Ya ? Bi Deneyeyim :) Ya Bide Zahmet Olmazsa bir şey Daha Soracağım. :) Enderman'a 6 Kere Filan Vuruyorum. 1 Vurmalık Canı Kalıyor Nerdeyse Kaçıyor Bidahada Gözükmüyor Yan, 5 Kere Oldu Bu Olay Önceden Olmuyordu Neden Olabilir ? Benim Şansıma Mı Acaba ? :sırıtmak:

Senin şansındır. :D Bide Endermen'in ayaklarına bakarak vurmayı dene.

tarantula35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kardeş Yok Taşın Üstündede Büyümüyor. Kemik Tozunu Koyuyorum Yeşil Şeyler Çıkıyor Ama Büyümüyor. 30 Tane Kemik Tozu Kullandım. Karanlık Yerde Kullandım Ama Olmadı Bu Arada Yaparım Senin Dediğini :D :D

emreovus33

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeş Yok Taşın Üstündede Büyümüyor. Kemik Tozunu Koyuyorum Yeşil Şeyler Çıkıyor Ama Büyümüyor. 30 Tane Kemik Tozu Kullandım. Karanlık Yerde Kullandım Ama Olmadı Bu Arada Yaparım Senin Dediğini :sırıtmak: :sırıtmak:

Zaten taşın üstünde büyümez. Yani ağaç olmaz. Taşın üstünde çoğaltabilirsin sadece.

tarantula35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Heee Desene Öyle :D :D :D Bende Büyür Sandım Sadece Miselyum'un Üstünde Büyüyor Dimi ?