Adınız, soyadınız: Furkan Gökkuşu
Rol biliyormusunuz: Elbette
Kaç yıldır oynuyosun: yaklaşık 2
Hangi yetkiyi istersin: Mimar yetkisini istiyorum.
Discord adresin: Furkan - Ubbe_Lothbrok#5743
Kendini tanıtırmısın: Ben Furkan , 2 yıldır Minecraft oynamakta buildler ve rol play sunucuarı ile uğraşmaktayım.17 yaşında olup , sanat ve spor ile uğraşmaktan hoşlanmaktayımdır.Gündelik 3-4 saatimi Minecraft'a , yaklaşık 1,5-2 saatimi servere ayırabilirim.Blok uyumu ve simetri takıntılı biriyimdir.Build yaparken çoğu zaman insanların beni izlemesi hoşuma gitmez.Oyuncular ile resmiyeti elden bırakmama taraftarıyımdır ki en mantıklısı bu "bence".Skript,Java (PYTON) ve Moderatorlük bilgilerimde var.Yetkililerin küfür etmesinden çok sinir olurum.Voxel Sniper kullanmam.Herşeyi el ile yaparım tarzım bu sakın elle yapınca geciktiğini sanmayınız
.Herşeyin en iyisi için uğraşırım buna her şey dahil.Kişisel görüşlerimi belirtir üst yetkilerden onay beklerim.Daha çok iş ver yapayım havası.Kendi çapımda birçok sunucu açmayı denedim fakat maddi nedenlerden dolayı kapandı.Teknik bilgilerim vardır yardımcı olabilirim.Evet ben buyum Furkan Gökkuşu 17 yaşında 11.sınıf sayısal öğrencisi anadolu lisesinde okuyan gözlüklü a-sosyal sayılabilecek biriyim , sizinle çalışmak isterim
.Saygılarım ile.
EDİT : Birçok kişi yaşadığı yeri ve mikrofonunun olup olmadığını yazmış bende yazayım dedim
: İzmir'de yaşamaktayım.Mikrofonum bulunmakta.Gerekirse acil durumlar için e-posta ve telefon numaramıda belirtebilirim (özel konuşmadan.)