->#MitiMC#<- Klan Savaşları | Rank # Edit # Kasalar # Eventler # OtoSat # Özel Kurt # Özel Itemler

BytRue

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Oncellikle Oyunculara Yorum attirarak hic bir sey kazanamazsin sunucunonlinesi dusuk diye baska sunucularda reklam yapmamani tavsiye ederim !

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden ki acaba yasak mı ? ben kimseye zorla yorum yaptırmadım sonuçta siteden reklam alıp konunu sabitleyedebiliyorsun bende bir politika uyguladım, ayrıca başka sunuculardada reklam yaptığım yok.

zEnderPvp

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Bu Sekilde Kurucunun Oyunculara Sövdüğü Serverde Oynamayın Arkadaslar Adalet Diye Birsey Yok

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aferin evet biz oyuna giren herkese sövüyoruz kufur ediyoruz hemde bize küfür etmedikleri halde kesinlikle adalet yok tabi adaletle ne alakası var, sunucum seviliyor diye düşürmeye calisman çok iyi , senin gibiler boyle bir eglence istiyor sizi Bir güzel eğlendircegiz

Bu Sekilde Kurucunun Oyunculara Sövdüğü Serverde Oynamayın Arkadaslar Adalet Diye Birsey Yok

Teşekküler güzel yorumun için, amacımız özgün olmak
güzel gözüküyor başarılar B)

CraxyTR

mc.silencenw.com
En iyi cevaplar
0
Konu düzenini pek beğenmedim, eklentiler geliştirilmeli. BAŞARILAR!

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu düzenini pek beğenmedim, eklentiler geliştirilmeli. BAŞARILAR!
Eleştiriniz için teşekkürler eklentiler değişti bir çoğu zaten sunucumuza vaktiniz olduğu zaman bakıp göz atarsanız gayet güzel alintısız emek verilmiş bir sunucu olduğunu anlayabilirsiniz, konu tasarımı hakkinda haklisiniz ilk konu tasarımım.

Melih4213

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu tasarımını ve builderinizi acilen geliştirmelisiniz.Başarılar!
İlginiz için teşekkürler builderimizi tamamen kendimiz yapiyoruz bu konuda cok iyi degiliz yakın zamanda bazılarını yenilemeyi düşünüyoruz, konu tasarımı da yakin zamanda değiştirilecek.